Shurubel a dezvăluit unul dintre cele mai stânjenitoare momente cu Andreea Marin. Locul nefiresc unde l-a pupat vedeta: „Ea a venit să ne pupăm și…”

Sursă foto: Youtube/ JORGE OFFICIAL
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ JORGE OFFICIAL

Shurubel, de la Vorbește lumea, a dezvăluit unul dintre cele mai stânjenitoare momente cu Andreea Marin, din televiziune.

Cei doi prezentatori de la Vorbește lumea au fost prezenți în podcastul lui Jorge. Aceștia au avut discuții copioase unde au râs și unde au relatat diverse experiențe. Un aspect pe care nu l-a știut multă lume este momentul stânjenitor în care Shurubel s-a pupat cu Andreea Marin. Deși pupicul trebuia să fie ceva amical, acesta a avut o cu totul altă conotație pentru prezentator.

Vezi și: Oracolul Vedetelor. Întrebări incomode pentru Bogdan Ciudoiu / EXCLUSIV

Locul nefiresc unde l-a pupat Andreea Marin pe Shurubel

Astfel, Shurubel relatează cum Andreea Marin l-a pupat în ureche cu ocazia dăruirii unui buchet de flori:

„Eu am avut să-i dau flori Andreei Marin. Eu nu știam să îi dau flori. Eu trebuia să îi dau cumva, în capul meu. Eu cum mă întorc? Că e camera acolo… Cum stai, cum faci? A fost cel mai cringe moment ever. Ea era pe o canapea, avea interviul cu Adela. 

Mi-a zis producătoarea în cască să merg să îi dau flori Andreei. M-am ridicat și zic: Andreea, pentru tine. În momentul ăla se ridică. Și cum fac? Și se ridică, și vine spre mine. A venit cumva să ne pupăm. Nu cred!

Da` cum ne pupăm? Nu, cred că vrea să ne îmbrățișăm. Și m-am dus pe îmbrățișare, ea a venit să ne pupăm și… M-a pupat în ureche. După aia, mulțumesc, și a plecat. Măi, zici că am fost curier”, a dezvăluit, amuzat acum, Shurubel, despre momentul cu Andreea Marin, în podcastul lui Jorge de pe YouTube.

Shurubel a fost prezent în emisiunea lui Jorge de pe YouTube împreună cu Bogdan Ciudoiu, coechipierul său. Acesta a spus că, într-adevăr, munca în televiziune nu e atât de ușoară precum pare la prima vedere și că e greu să ajungi în acel punct în care tu să fii cel care să controleze emoțiile și nu invers.

Adela vs Lili

De asemenea, Shurubel a oferit publicului câteva informații despre fosta lor colegă de la Vorbește lumea. Și colegul său, Bogdan, a venit cu o completare interesantă.

„Adela e un anumit tip de prietenă, de coechipier, cu Adela eram trei frați nebuni”, a declarat Shurubel. „Era mai greu cu Adela, dar nu din vina ei, ci din percepția mea, că era o presiune pe mine.

Ea era emblema acestei emisiuni vs. hei, suntem toți noi aici. Cu Lili asta a fost senzația, cumva. Încercăm cu toții să facem cât mai bine, dar, atenție, Adela nu a pus presiunea asta pe noi.

Ce cred eu că dacă după acești doi ani aș avea ocazia să fac un an de Vorbește lumea cu Adela, ar fi interesant, că m-aș simți mult mai pregătit. Asta nu înseamnă că Lili nu are experiența de televiziune, dar eu vorbesc doar de asocierea asta de brand”, a mărturisit Bogdan Ciudoiu.

De asemenea, cu ocazia participării în emisiunea Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News, Bogdan Ciudoiu a precizat care a fost cel mai stânjenitor moment din viața sa.

„Am zis la un moment dat Ion Beșoiu, nu pentru că nu știu cum se numește omul din cauză, dar pentru că eram la început și mă chinuiam să citesc repede din prompter. De atunci, mulți colegi din platou îmi spun Ion Beșoiu, dar nu mi s-a părut atât de grav, se întâmplă. Am mai uitat microfonul deschis la radio, s-a întâmplat și asta, dar e clasică. ”, a declarat Bogdan Ciudoiu, în exclusivitate, pentru Spectacola.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 24 iun 2023, 17:20 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience