Oracolul Vedetelor. Întrebări incomode pentru Bogdan Ciudoiu / EXCLUSIV

Data publicării:
EXCLUSIV

Îți mai amintești oracolul din copilărie? Toate acele gânduri așternute într-un caiet nemuritor. Secretele „bine ascunse” pe care le împărtășeam cu colegii și prietenii, dar și emoția cu care citeam răspunsurile lor. Noi am „reînviat” acel oracol, dar online. Bogdan Ciudoiu a acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA.

 

SPECTACOLA: Care era cel mai mare vis al tău în copilărie?

Bogdan Ciudoiu: Să fiu pilot. Aș lucra asta, sunt tentat să o fac. Ai mei au lucrat în aviație, am copilărit în cartierul Aviației și cumva totul era aranjat, doar că a intervenit fizica ca materie, iar la BAC am luat o notă rea de tot, nici nu mai știu. Am înțeles pe atunci faptul că s-ar putea să nu fie pentru mine această meserie. Nu aveam chef să învăț, acum aș aborda diferite lucrurile și mi-aș da seama că aș putea să învăț fizica aia, de asta nu am fost pilot. Sunt bucuros că nu m-am dus pe filmul acela, că uite unde m-a adus viața. 


SPECTACOLA: Care a fost cea mai mare trăsnaie pe care ai făcut-o în copilărie?

Bogdan Ciudoiu: I-am smuls unghia de la deget surorii mele, fără să vreau. Noi aveam un circuit în casă, sufragerie, balcon, bucătărie, hol și ne certam, eram singuri acasă. Din bucătărie în balcon treceam pe geam și la un moment dat mi-am dat seama că dacă alergăm în cerc nu am făcut nimic. Eu pot să o prind pe ea, oprindu-mă și închizând geamul. Eu am împins geamul, ea a venit să sară și i-am prins geamul peste degete. E cam cea mai mare prostie pe care am făcut-o în copilărie, ea ține minte și în ziua de azi. 


SPECTACOLA: Care ar fi lucrul pe care l-ai schimba în viața ta, dacă te-ai putea întoarce in timp?

Bogdan Ciudoiu: Nu aș schimba. În viață trebuie să fii asumat. Chiar dacă o faci o prostie și știi că nu e bine, dar vrei să o faci. În viață este mai bine să regreți ceva ce ai făcut, decât ceva ce nu ai făcut. E parte din tine, ți-ai dorit să faci, atunci asumă-ți.

 

 

SPECTACOLA: Care este cea mai mare frică a ta?

Bogdan Ciudoiu: Am frici banale, cum ar fi frica de înălțime, de asta ma sărit cu parașuta, nu am învins-o, am făcut-o chiar mai rea. Mi-e frică puțin de eșec, deși știu că parte din succes, dar știu că am o mică temere și am învățat să trăiesc cu ea. Mai bine ai eșecuri n viață, decât să nu faci nimic. Frici legate de sănătate și de nenorociri nu am, nu am avut niciodată.

 

SPECTACOLA: Dacă viața ta ar avea o coloană sonoră, care ar fi aceea?

Bogdan Ciudoiu:  Eu de multe ori mă gândesc la viața mea sub un filtru de așa de Instagram vechi, nostalgia. Coloana sonoră trebuie să fie una care să te pună în acest film, iar un exemplu este melodia Coldplay - Clocks. Aș putea să rulez pe piesa asta toată viața mea.

 


SPECTACOLA: Care a fost cel mai penibil/ haios moment din viața ta?

Bogdan Ciudoiu: Am zis la un moment dat Ion Beșoiu, nu pentru că nu știu cum se numește omul din cauză, dar pentru că eram la început și mă chinuiam să citesc repede din prompter. De atunci, mulți colegi din platou îmi spun Ion Beșoiu, dar nu mi s-a părut atât de grav, se întâmplă. Am mai uitat microfonul deschis la radio, s-a întâmplat și asta, dar e clasică. 

 

SPECTACOLA: Care este cel mai interesant lucru pe care l-ai văzut/citit săptămâna aceasta?

Bogdan Ciudoiu: Mi s-a părut foarte interesant ce am citit de nava Starship, cea mai puternică rachetă din istorie și era atât de așteptat momentul, au făcut o mare lansare, iar racheta aia s-a ridicat puțin și a explodat. Ce mi s-a părut mie fantastic este că la câte miliarde se bagă în așa ceva, oamenii ăia au aplaudat și în momentul în care a explodat, chiar dacă a fost un fail. Ei se bucurau de cât a parcurs racheta până când să explodeze, e un substrat foarte mișto aici, au muncit enorm oamenii aceia. 


SPECTACOLA: Care este cel mai inutil talent pe care îl ai și cum l-ai descoperit?

Bogdan Ciudoiu: Cel mai inutil talent este că pot să fac o trompetă cu gura.


SPECTACOLA: Care ar fi cele trei lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insulă pustie și de ce?

Bogdan Ciudoiu: Telefonul, doar pentru că nu pot să trăiesc fără să văd cursele de Formula 1. Mi-aș lua cu mine o lupă, eu am dat foc unei perdele la școală cu o lupă, așa că aș aprinde focul mult mai ușor și sarmale de la mama.


SPECTACOLA: Cum arată meniul „perfect” pentru tine și care ar fi alimentul la care nu ai putea renunța niciodată. 

Bogdan Ciudoiu: O să mergem pe niște coaste pe care le fac la cuptor, ca să iasă bine, marinate într-un sos cu muștar, cu miere, am o rețetă foarte interesantă și cu niște cartofi micuți cu cașcaval deasupra, verdețuri, usturoi. 


SPECTACOLA: Ce altă meserie ai fi putut practica dacă nu alegeai acest drum?

Bogdan Ciudoiu: Dacă aș fi fost bogat, mi-ar fi plăcut foarte mult să fiu pilot de curse. Este foarte grea meseria, mă dau pe circuite, fac asta la nivel amator, dar e atât de greu, este sport, îți trebuie sală multă. Mi-ar fi plăcut foarte mult să am ocazia.


SPECTACOLA: Care crezi că este cel mai mare defect al tău?

Bogdan Ciudoiu: Soția spune că sunt peltic și că am dinții strâmbi. Mi se pare că ea a căutat foarte mult defecte la mine. Mai sunt încăpățânat, mă contrazic foarte mult, iar oamenii nu mă suportă, uneori ajung să renunțe. Eu ajung până în pânzele albe, pentru că eu cred în ceea ce zic. Sunt superficial pe anumite chestii, nu sunt fan citit, Shurubel mereu face mișto de mine pe această temă. Știu că aș putea fi o versiune mult mai bună a mea dacă aș face asta.


SPECTACOLA: Dar calitate?

Bogdan Ciudoiu: Sunt convins că pot să fac orice.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel