Sharon Stone, probleme de sănătate după ce a făcut avort: „Am sângerat zile întregi”

Data publicării:
Sharon Stone în Basic Instinct. Captură foto YouTube
Descriere foto: Sharon Stone în Basic Instinct. Captură foto YouTube

Sharon Stone, în vârstă de 63 de ani, duce în spate o durere de nedescris. La 18 ani, actrița a rămas însărcinată accidental și a fost nevoită să facă avort. Chiuretajul i-a provocat mari probleme de sănătate. 


Sharon Stone a vorbit despre traumele care i-au marcat viața și cum a reușit să treacă peste ele. Actrița a scris o carte despre trăirile ei, ”The Beauty of Living Twice” (Frumusețea de a trăi de două ori), în care povestește despre momentul în care a trebuit să facă un avort, după ce a rămas însărcinată accidental.

La 18 ani, actrița a rămas însărcinată și a mers să facă avort, fără să spună familiei și apropiaților. Starea ei de sănătate post operatorie nu a fost una bună, însă nu a spus nimănui. S-a închis în cameră zile la rând și a suportat durerile fără să ceară ajutor familiei. 

“Sângeram peste tot, mult mai rău decât ar fi trebuit, dar acesta era un secret şi nu aveam cui să îi spun. Aşa că am rămas în camera mea şi am sângerat zile întregi. Eram slabă şi speriată”
, a povestit vedeta potrivit publicației People.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

La 43 de ani, actrița a suferit un accident cerebral, care i-a schimbat complet viața și cariera. 7 ani s-a chinuit să-și găsească de muncă și să câștige custodia fiului ei Roan, acum în vârstă de 20 de ani. Deși nu a reușit să-și țină copilul aproape atunci, băiatul locuiește în prezent alături de ea și de ceilalți doi copii pe care i-a adoptat în urmă cu câțiva ani. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel