Shakira, primele declarații după ce și-a desființat fostul soț prin versuri: „Contrariul depresiei e exprimarea liberă”

Data actualizării: | Data publicării:
Shakira, Pique, sursa foto Instagram
Descriere foto: Shakira, Pique, sursa foto Instagram

Shakira a oferit un interviu, unde a vorbit despre decizia sa de a-și denigra public fostul soț. 

Melodiile interpretate de Shakira au fost, în ultima vreme, pe buzele tuturor. Artista internațională a uimit pe toată lumea când a ales să-și denigreze public fostul soț în mediul online. Vedeta a lansat o serie de melodii unde i-a aruncat mai multe cuvinte dure lui Pique, dar și partenerei sale actuale, după ce aceasta a fost trădată și înșelată de tatăl copiilor ei. Acum, la aproximativ o lună de la melodiile fenomen, Shakira a făcut primele declarații și a explicat nevoia sa de a se descărca prin versuri. 

„Am ajuns să simt că îmi sunt suficientă, lucru pe care nu credeam că îl voi simți vreodată”, a declarat Shakira în cadrul interviului pentru presa internațională, potrivit Fanatik

Te-ar putea interesa și: Pique și-a oficializat relația cu Clara Chia Marti. Cum s-au afișat cei doi în mediul online: „Abia aștept următoarea melodie a Shakirei”

„Se zice că contrariul depresiei e exprimarea liberă”

Mai mult, Shakira spune că piesele au fost o formă de eliberare, care au ajuta-o să se vindece și să nu atingă depresia, lucru care ar fi fost mai târziu greu de gestionat. Vedeta spune că și-a făcut curajul să-și exprime în acest fel public părerile pentru a da voce tuturor trăirilor simțite și de alte femei, care nu au însă tupeu să recunoască acest lucru. 

„Când o femeie e nevoită să înfrunte toate loviturile pe care le primește din partea vieții iese mai puternică. Pentru că acea femeie a învățat să își cunoască vulnerabilitățile, să le accepte, să își exprime durerea. Se zice că contrariul depresiei e exprimarea liberă. Prin melodiile mele, am simțit că trebuie să îmi folosesc vocea pentru a o împrumuta acelor femei care nu pot să vorbească.

„Noi, femeile, suntem într-un moment-cheie al evoluției societății. Suntem în acel punct în care orice sprijin pe care ni-l putem acorda e extrem de important.”, a declarat Shakira.

Citește și: 10 Celebrități din zodia Vărsător care se ridică la înălțimea semnului lor zodiacal

Shakira, feministă convinsă

În continuare, Shakira a ales să o citeze și pe Madeleine Albright, una din cele mai importante femei din politica americană, pentru a-și justifica decizia. Aceasta se declară a fi o feministă convinsă, iar gestul făcut de Clara Chia, care s-a implicat într-o relație cu un bărbat căsătorit, pare să nu se claseze deloc în standardele și principiile artistei internaționale. 

„Există un loc rezervat în Iad pentru acele femei care nu se susțin între ele. Sunt complet de acord!”.

Vedeta a recunoscut în nenumărate rânduri faptul că șocul și suferința trădării au fost destul de mari, însă aceasta spune că a trebuit să învețe să treacă peste, întrucât copiii ei aveau nevoie de ea în continuare. 

„Trebuie să trăiești doliul, să-l accepți, să îți tolerezi frustrările. Sunt vise care se rup în bucăți și trebuie să strângi apoi bucățile de pe jos și să le reconstruiești”, a continuat ea. 

VEZI și: Gerard Pique se retrage din fotbal. Fostul soț al Shakirei pune capăt carierei, la 35 de ani

Cum sună versurile prin care Shakira își denigrează fostul soț

Shakira și Pique au ales să pună punct relației de iubire după 12 ani de căsnicie, cei doi având împreună și doi copii. În timp ce vedeta a fost nevoită să rămână cu atribuțiile zilnice, dar și să se ocupe de creșterea copiilor, bărbatul și-a refăcut imediat viața cu femeia pentru care și-a părăsit soția. Pentru a se „elibera”, Shakira a ales să le dedice celor doi mai multe versuri ironice. 

"Mergi mult la sală, dar fă-ţi să muncească puţin şi creierul", "Ai schimbat un Ferrari pe un Twingo", "Un Rolex pentru un Casio", "Nu mă voi întoarce la tine, nici dacă plângi sau mă implori" şi "Te-am depăşit şi de asta eşti acum cu cineva ca tine" sunt doar câteva dintre versurile acestui single, o piesă electro cu ritmuri latino.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel