10 Celebrități din zodia Vărsător care se ridică la înălțimea semnului lor zodiacal

Data publicării:
Jennifer Aniston, captură video YouTube
Descriere foto: Jennifer Aniston, captură video YouTube

Vărsătorii au tendința de a face lumea mai bună prin artă, inovație și implicare în comunitate.

Vărsătorul este ultimul semn de aer din zodiac, dar acesta nu este singurul motiv pentru care iese în evidență. Vărsătorii sunt cunoscuți pentru faptul că sunt inteligenți, creativi și idealiști, ceea ce înseamnă că sunt mereu în căutarea următoarei idei sau a următorului mare proiect. Înțelegerea horoscopului tău te poate ajuta să afli mai multe despre locul tău în lume și despre ceea ce contează cel mai mult în timp ce îți construiești viitorul. Iată o listă de celebrități Vărsător care au făcut exact asta - pentru a te inspira în timp ce planifici următoarea ta mare aventură, potrivit womasworld. 


Jennifer Aniston (11 februarie)

Jennifer Aniston și-a câștigat faima în Friends, un sitcom popular despre tineri de douăzeci și ceva de ani care își croiesc drum în New York-ul de la mijlocul anilor '90. Încă de la început, a devenit cunoscută pentru că a stabilit tendințe și a făcut declarații creative. Vedeta Vărsător a fost căsătorită cu Brad Pitt și Justin Theroux. Acestea fiind spuse, unul dintre lucrurile pentru care Aniston este cel mai bine cunoscută este independența și încrederea în sine. Inteligența pe care o aduce rolurilor sale nu este surprinzătoare pentru cineva care se încadrează în zodia Vărsătorului.


Oprah Winfrey (29 ianuarie)

Când vine vorba de idei și planuri mari, nimeni nu le face mai bine decât Oprah Winfrey. De-a lungul carierei sale de peste 40 de ani, ea a fost scriitoare, prezentatoare, actriță, filantrop și multe altele. A produs numeroase filme, printre care Beloved și A Wrinkle in Time, precum și The Color Purple pe Broadway - bazat pe cartea și filmul în care a jucat. Cei care se încadrează în zodia Vărsător sunt cunoscuți pentru rezistența lor, iar Winfrey - care a depășit numeroase obstacole în drumul ei spre succes - este exemplul perfect al acestei rezistențe.

 

Ellen DeGeneres (26 ianuarie)

Un alt nume notabil în televiziune și talk-show-uri este Ellen DeGeneres. Povestea ieșirii sale din închisoare a fost profund personală și foarte publică, fiind un exemplu de identitate și adevăr pentru cei care urmăresc încă o demonstrație a rezistenței Vărsătorului. Semnele Vărsătorului sunt deseori legate de teme de acordare și dăruire a vieții, așa cum este reprezentat de purtătorul de apă - deși trebuie recunoscut faptul că ea s-a confruntat recent cu critici pentru modul în care și-a tratat angajații și invitații.

 

Shakira (2 februarie)


Shakira este o cântăreață și compozitoare ale cărei rădăcini libaneze și columbiene joacă un rol important în identitatea și arta sa. A fost numită Regina muzicii latino și a produs mai multe discuri și cântece în limba spaniolă. Capacitatea ei de a visa măreț și de a adăuga intelect și rațiune la obiectivele sale este doar unul dintre modurile în care Shakira întruchipează semnul Vărsătorului.


Denise Austin (13 februarie)

Denise Austin este cunoscută mai ales pentru impactul pe care l-a avut asupra lumii fitness-ului, inclusiv pentru fosta sa poziție în cadrul Consiliului prezidențial pentru fitness și sport. În calitate de autor, atlet și sursă de inspirație, ea a împrumutat inovație, gândire de viitor și creativitate lumii atletismului personal.

Alicia Keys (25 ianuarie)


Dacă există cineva care îmbrățișează creativitatea și inteligența intelectuală a semnului zodiacal Vărsător, aceea este cântăreața R&B Alicia Keys, câștigătoare a unui premiu Grammy. Ea a debutat cu piesa sa de debut "Fallin'" în 2001, iar de atunci cariera ei nu a făcut decât să crească. A fost gazda emisiunii-concurs The Voice și deține propriile produse de îngrijire a pielii.


Harry Styles (1 februarie) 

Harry Styles este întruchiparea rebeliunii și a creativității, două aspecte cheie ale personalității Vărsătorului. Fostul membru al trupei One Direction, care a lansat o carieră solo de top, Styles este cunoscut pentru că stabilește tendințe cu ținutele sale atipice și pentru că încalcă convențiile cu persoana sa publică. Fără îndoială, el este un star rock cu un avantaj.

 

Geena Davis (21 ianuarie)


Cei care se încadrează în zodia Vărsător sunt adesea angajați în construirea și susținerea comunităților lor și în crearea unei lumi mai bune. Nu există nicio îndoială că Geena Davis, fondatoarea Institutului Geena Davis de Gen și Media, a făcut exact acest lucru. Nu numai că a lucrat neobosit pentru a sprijini femeile din sport și mass-media, dar este cunoscută și pentru rolurile emblematice din filme, inclusiv filme precum A League of Their Own și Thelma și Louise.

 

Jane Seymour (15 februarie)

Când vine vorba de femei și personaje unice, Jane Seymour este o actriță care iese în evidență. Ea este cunoscută mai ales pentru rolul Dr. Quinn, Medicine Woman, care a fost lansat în 1993 și care are ca protagonistă o femeie doctor care își înființează propriul cabinet în Vestul Sălbatic. A fost un rol cunoscut pentru inovație și pentru faptul că a creat tendințe, iar multe personaje care au venit după aceea s-au inspirat din interpretarea ei a personajului iconic.

 

Laura Dern (10 februarie)

Laura Dern a jucat și a jucat în multe filme și programe de televiziune, printre care Jurassic Park, Wild și Star Wars: The Last Jedi. A fost căsătorită cu Billy Bob Thornton și s-a despărțit în urma aventurii acestuia cu Angelina Jolie. Independența și rezistența acestei zodiei Vărsător sunt fundamentul succesului și creativității ei continue.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel