Pastila de FRUMUSEȚE. Make-up Artist: "Întotdeauna trebuie să avem grijă cum alegem fondul de ten"

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Roxana Maxim, make-up artist, oferă câteva trucuri de make-up, care îți pot fi folositoare.

Toate fetele vor să obțină un look fresh, îngrijit, care să fie gata în doar câteva minute. Există câțiva pași simpli, pe care make-up artiștii îi recomandă să îi îndeplinim, înainte să ieșim din casă.

"Dacă avem la dispoziție doar 10-15 minute pentru make-up, adică un timp relativ scurt, ne concentrăm atenția pe ten. Un ten luminos și fără imperfecțiuni va face cât jumătate din machiajul nostru. Deci, începem cu hidratarea. După ce crema a intrat în piele, aplicăm fondul de ten cu ajutorul unui burețel, este cea mai simplă și cea mai rapidă formă de a aplica fondul de ten, fără a lăsa pete. Urmează anticearcănul și fixăm bine zona de sub ochi cu puțină pudră. După, conturăm un pic fața și, cu același produs, putem să facem o mică umbră ochilor, pentru efect de mărire. Aplicăm mascara, alege și o mascara de sprâncene, le pieptănăm, astfel încât să arate aranjate. Aplicăm un ruj și ești gata de plecare", a declarat Roxana Maxim, make-up artist, pentru Spectacola.

Cum ascundem micile imperfecțiuni?

"Imperfecțiunile neplăcute le ascundem cu ajutorul unui corector. Urmează aplicarea unui fond de ten, care va ajuta să uniformizăm culoarea tenului și să ascundem micile imperfecțiuni, pe care toate le avem", a continuat Roxana.

Pașii pentru a obține un machiaj reușit

Roxana a vorbit și despre pașii pe care trebuie să îi respectăm, când începem să ne machiem.

"Pentru un machiaj reușit, începem cu demachierea tenului. Hidratăm foarte bine tenul iar, apoi, în funcție de preferințe. Eu recomand începerea machiajului cu zona ochilor, apoi ne ocupă de ten. Îmi place asta, pentru că așa tenul meu rămâne curat, fără urme de fard. După ce terminăm, fixăm totul cu pudră, ca machiajul să capete rezistență. Un creion de buze va face întotdeauna ca machiajul buzelor să fie mai rezistent și o să le dea un plus de volum", a continuat make-up artista.

"Întotdeauna trebuie să avem grijă cum alegem fondul de ten"

"Cele mai grave și frecvente greșeli, pe care eu le văd, sunt alegerea nuanței fondului de ten, total greșită, adică mult mai închisă sau deschisă. Întotdeauna trebuie să avem grijă cum alegem nuanța fondului de ten și, ca un mic sfat, puteți combina două tipuri de fond de ten, pentru a ajunge exact la nuanța tenului tău", a mai spus Roxana.

Machiajul trebuie ales după forma feței

"Machiajul trebuie ales în funcție de tipul feței. Clar că o față mai ascuțită nu o să aibă un machiaj foarte grafic, cu un eyeliner  foarte pronunțat. O să încercăm să îndulcim trăsăturile feței. Asta înseamnă că o să mergem pe un blending frumos, pe  ceva mai rotunjit, pentru a egala puțin și a aduce fața spre un aspect oval, care e considerată forma de față perfectă", a încheiat make-up artista.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel