Sfâşietor! Un câine şi-a aşteptat timp de 5 ani, în acelaşi loc, stăpânul care murise. Povestea lui Hachiko de România a cucerit internetul

Data publicării:
Captură video YouTube
Descriere foto: Captură video YouTube

Aproape că ţi se rupe sufletul când citeşti o aşa poveste. Un câine din Malu Mare, Dolj şi-a aşteptat stăpânul ani la rând, în faţa casei, deşi acesta murise în urmă cu cinci ani. În tot acest timp a sperat că se va întoarce. Localnicii, inclusiv primarul, i-au spus povestea în întreaga lumea şi astfel a ajuns şi pe paginile marilor publicaţii din lume.

Poveste ca-n filme în România! Stăpânul lui murise cu cinci ani în urmă. Dar ce a făcut acest câine în tot acest timp a ajuns pe prima pagină a ziarelor din întreaga lume. Povestea emoționantă a celui mai devotat prieten al nostru, al tuturor, nu putea trece cu vederea, nici măcar în ţara noastră. Am văzut şi am citit despre atâtea alte cazuri asemănătoare dar câinele alb din Dolj pare să aibă ceva cu totul special. Ce-l face special este că nu a lăsat pe nimeni să intre în curte, poate doar câte un vecin care-i mai aducea de mâncare. În rest, credinciosul necuvântător a avut mereu o misiune de îndeplinit: aceea de a păzi proprietatea stăpânului său. Niciun posibil prădător nu a putut să se apropie de pragul casei în tot acest an. Cu greu au reuşit câţiva să pună piciorul în bătătură.

Cățelul a câștigat inimile tuturor oamenilor, care i-au citit povestea. Asta pentru că acest caz a devenit viral în întreaga lune, nu doar la noi în țară. Oamenii au rămas mască atunci când au auzit cât de mult poate să iubească animalul un om. Oamenii i-au dat să mănânce, iar el a acceptat. Totuși, ani la rând n-a plecat din fața casei, crezând că stăpânul lui se poate întoarce. Sărmanul animal a stat acolo în același loc indiferent de anotimp. Un vecin spunea acum ceva vreme: ,,Nu a părăsit niciodată locul ăla!”.

 

Citește continuarea pe DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel