Serialul Sex and the City revine în forță. Cum arată protagonistele în noul sezon „And Just Like That”

Data publicării:

HBO Max a lansat prima fotografie pentru rebootul 'Sex and the City', numit 'And Just Like That'.

Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Miranda Hobbes (Cynthia Nixon) și Charlotte York (Kristin Davis) au ajuns oficial în Big Apple și se pare că nimic nu s-a schimbat. Ei bine, cu excepția faptului că Samantha Jones (Kim Cattrall) a dispărut.

HBO Max tocmai a publicat prima imagine din rebootul Sex and the City, intitulat And Just Like That..., și a confirmat că mult așteptatul serial a început producția în New York City.

Fotografia înfățișează celebrul trio plimbându-se pe străzile din New York. Sarah Jessica Parker poartă o combinație de fustă în carouri și un top cu mânecă lungă, Cynthia Nixon poartă pantaloni și o cămașă cu nasturi, iar Kristin Davis poartă o fustă creion neagră cu o bluză cu buline.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by And Just Like That... (@justlikethatmax)

În acest sezon, intitulat "And Just Like That...", fanii le vor reîntâlni timp de 10 episoade pe actriţele Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon şi Kristin Davis.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de HBO Max, „Noul sezon va urmări prietenia celor trei eroine şi vieţile lor amoroase, când acestea au ajuns la vârsta de cincizeci de ani".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Din distribuție mai fac parte Sara Ramírez, Chris Noth, Mario Cantone, David Eigenberg, Willie Garson și Evan Handler. Pe lângă rolurile principale, Parker, Davis și Nixon vor fi producători executivi alături de Julie Rottenberg, Elisa Zuritsky, John Melfi și Michael Patrick King.

Serialul original "Sex and the City", creat de Darren Star, se bazează pe cartea omonimă a lui Candace Bushnell publicată în 1997. Primul episod a fost lansat în 1998 şi au urmat şase sezoane.

Serialul a generat şi două filme, produse în 2008 şi 2010, şi un prequel, difuzat în 2013 timp de două sezoane.

Zvonurile privind o potențială înlocuitoare pentru Cattrall au circulat de ani de zile, fiind vehiculat chiar și numele lui Sharon Stone. Cu toate acestea, se pare că HBO Max a decis ca pasionala Samantha să nu fie înlocuită de nimeni și pur și simplu să lipsească din noua poveste. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel