Serialul românesc din Guinness Book. Grig Chiroiu: „Am reușit să devenim cel mai longeviv serial de comedie din lume” /EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Întâlnire cu Arta: Grig Chiroiu ne dezvăluie „Secretele Președintelui”
EXCLUSIV
Descriere foto: Întâlnire cu Arta: Grig Chiroiu ne dezvăluie „Secretele Președintelui”

Grig Chiroiu, invitat la emisiunea „Întâlnire cu arta” de la Spectacola și DC News, realizată de Georgiana Ioniță-Toader, ne-a vorbit despre celebrul serial „Trăsniții”, din 2015 până astăzi fiind cel mai longeviv sitcom din lume

Grig Chiroiu a absolvit "Facultatea de Comunicare și Relații Publice" și și-a început activitatea artistică în emisiunea "Chestiunea zilei", de la PRO TV, alături de Florin Călinescu, dar și de alți actori cu care mai colaborează chiar și astăzi.

A realizat și serialul  "Pitici si tatici”, unde a avut ocazia sa joace alături de cei doi copii ai sai, Clara Adina si Mihnea Grig. A urmat apoi producția de televiziune "Tilică, steluta de cinema", însă, de departe, cel mai important rol al său este acela din  serialul "Trasniți in NATO", l-a ridicat la rangul de caporal.

De asemenea, serialul "Trasniți in NATO" a priit și o recunoaștere internațională: A intrat în Cartea Recordurilor ca fiind cel mai longeviv serial de comedie difuzat la TV.

Originalitate autohtonă: „100% românesc”

De unde vine inspirația? Vă inspirați și din evenimentele din lumea reală?”, a întrebat Georgiana Ioniță Toader, gazda emisiunii.

Să știi că noi suntem un produs original, sută la sută românesc, așa am plecat de acum 20 de ani. Iar ca și asemănări, ca să fac o glumă, deja sunt asemănări izbitoare, chiar unu la unu, pentru că președintele din serial are o sosie...mai nou se poartă, toată lumea are (...) o joc tot eu pe sosia președintelui”, a dezvăluit Grig Chiroiu.

„În fiecare an ne batem propriul record”

Longevitatea e recunoscută și premiată, chiar mondial”, a punctat gazda emisiunii. 

Da, sunt Trăsniții în NATO, Trăsniții din NATO, Trăsniții, iar în cele din urmă Secretele Președintelui. Practic este o continuare doar că s-a schimbat titlul. Și exact cum spuneai, Georgiana, am avut bucuria și plăcerea ca pe data de 7 septembrie 2015 să devenim cel mai longeviv serial de comedie din lume. În fiecare an noi ne batem propriul record și iată ca anul acesta încununăm 20 de ani de serial și 2000 de episode. Acum practic se numește Secretele Președintelui, dar el merge mai departe”, a explicat îndrăgitul actor.

20 de ani de producție în care serialul a fost adaptat conform evenimentelor personale ale actorilor

„Curiozitatea este cum reușiți să produceți de atâția ani fără întrerupere?”

Noi, de-a lungul timpului, în 20 de ani, am avut, practic, episode, și la propriu, și la figurat, în care actrițele au rămas însărcinate. Noi ne-am adaptat cumva povestea după starea momentului. Chiar îmi aduc aminte de curând, Aniela, care era mâna dreapta a Președintelui, a rămas însărcinată, bineînțeles, am adăugat în poveste că a rămas însărcinată, am filmat cu ea, după care , în sezonul următor, am dus povestea mai departe cu ea însărcinată. Ea întretimp a născut o fetiță deosebită, să le trăiască, și noi ca să ne continuăm povestea, ca să nu fim nevoiți să afișăm că-i copil, cu toate că a venit la un moment dat cu fetița, puneam burtieră ca să păstrăm continuitatea”, a mai spus acesta.

 

Urmărește emisiunea integral aici: 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel