Serghei Mizil și cartelul de droguri din Germania. Cel mai mare regret al său: „Probabil am distrus niște copii sau oameni”

Data actualizării: | Data publicării:
40 de întrebări cu Denise Rifai, Kanal D / Serghei Mizil
Descriere foto: 40 de întrebări cu Denise Rifai, Kanal D / Serghei Mizil

Serghei Mizil a făcut dezvăluiri șocante în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D - „40 de întrebări”. Serghei a ales să spună lucrurilor pe nume, iar mulți urmăritori au rămas uimiți de sinceritatea afaceristului.

Serghei Mizil a avut un trecut plin de încercări, născându-se în timpul comunismului, într-o familie a nomenclaturii, beneficiind și de foarte multe avantaje încă de mic. 

Recunoscând în trecut că nu i-a plăcut școala, dorind să facă bani de la o vârstă fragedă, Serghei Mizil este îndrăgit de foarte mulți fani, mai ales tineri, care îl consideră un etalon al succesului. 

Serghei Mizil a spus de multe ori lucrurilor pe nume, totul suprapus cu tonul său sarcastic și amuzant - făcându-l irezistibil pentru mulți urmăritori.

El s-a remarcat în presa românească prin declarațiile contradictorii cu așteptările sociale, mulți fiind de acord cu ce a spus Serghei de-a lungul timpului.

Cu aceeași onestitate ce-l caracterizează, Serghei Mizil a admis în emisiunea lui Denise Rifai că a făcut parte dintr-o rețea de trafic de droguri în timpul în care se afla în Germania. A făcut asta timp de un an jumătate, iar decizia de a se alătura unui cartel l-a făcut să aibă un regret pe viață. 

Youtube video image

Singurul regret din viața lui Serghei Mizil

Ce regretă cel mai mult Serghei Mizil este că, prin aportul pe care l-a avut în Germania, a făcut copii să intre într-o lume a drogurilor, chiar dacă indirect, prin vânzarea lor.

Nu a făcut niciodată închisoare, iar pontul i l-a dat un prieten de la vremea aceea, când i-a zis că trebuie să aibă grijă. 

Mai mult, Serghei Mizil a recunoscut că s-a și drogat, dar doar o singură dată, din constrângerea unui anturaj. El spune ulterior că nu i s-a părut o experiență memorabilă. Mai ales că se trezise cu sânge pe față.

 

„Am cochetat cu infracțiunile. Am făcut parte din cea mai mare bandă de traficanți de droguri din Hamburg. Îmi pare rău că am făcut asta, iubesc copiii”, a spus Serghei Mizil, în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D.

„Cât timp ați făcut trafic?”, a întrebat Denise Rifai.

„Nu mult. E o chestie pe care o regret foarte mult, pentru că cea mai mare nenorocire, din punctul meu de vedere, mai ales că acum nu e controlată deloc în România, este ceea ce se poate întâmpla copiilor. Acum este cu pastile, noi aveam marfă mai elevată. M-am repezit ca boul din tendința de a face bani rapid. Nu îi faci niciodată din așa ceva, nu rămâi cu nimic. Datorită cunoștințelor mele, adică m-au tras înspre chestia aia, și mi-a părut rău că am făcut-o. S-au pierdut și toți banii, și tot. Am stat cam un an și ceva până ne-au prins autoritățile. N-am făcut închisoare, pentru că pe mine nu m-au prins cu nimic. Pur și simplu, pentru că la un moment dat mi-am dat seama ce se întâmplă. E o poveste lungă. Mi-a spus cineva că trebuie să am grijă.

O singură dată m-am drogat, iar din punctul meu de vedere nu e nicio șmecherie. Am băut și am tot băut, și mă tot împingeau să o fac. Dacă nu era un prieten de-al meu, cred că eram mort. M-am trezit cu fața în pernă, plină de sânge. Dacă nu deschidea ușa să intre să mă vadă, cred că eram mort. E singurul lucru pe care îl regret toată viața mea, că probabil am distrus niște copii sau oameni, indirect, nu de mâna mea, dar cu ajutorul meu”, încheie Serghei Mizil.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel