Șerban Huidu nu va mai prezenta Cronica Cârcotașilor: „Ce aveam de demonstrat pe sticlă s-a cam încheiat”

Data publicării:
Șerban Huidu, facebook
Descriere foto: Șerban Huidu, facebook

Șerban Huidu a luat o decizie neașteptată. De ce nu vrea să mai apară pe sticlă?

Șerban Huidu se bucură de un succes imens în lumea televiziunii și este unul dintre cei mai apreciați prezentatori. După 20 de ani de când a început să prezinte emisiunea de la Prima TV, Șerban Huidu renunță la proiectul care i-a adus faima. Încă nu se știe cine va lua locul celebrului prezentator, dar este cert că Huidi nu va abandona emisiunea, ci va trece în spatele camerelor și va fi producătorul acestui proiect. 


„Am decis să fac acest pas fiindcă eu consider că ceea ce aveam de demonstrat pe sticlă s-a cam încheiat. Acum a venit timpul să demonstrez că mai am ceva de spus şi în afara acesteia”, a declarat Șerban Huidu, pentru Playtech.ro.


Chiar dacă timp de două decenii s-a bucurat de admirația telespectatorilor și de faima pe care i-a adus-o televiziunea, Șerban Huidu este împăcat cu dicizia luată și spune că vreaă să arate lumii și ce poate face înafara emisiunii Cronica Cârcotașilor. 


„Să spui azi acest lucru, în condiţiile în care sticla televizorului şi influenţa din zona Youtube e încă foarte puternică, poate părea uşor în contratimp. Dar îmi asum pe deplin cele stabilite deja şi cunoscute, de altfel, de întreaga echipă”, a mai precizat prezentatorul TV. 


Șerban Huidu spune că emisiunea Cronica Cârcotașilor este un proiect de suflet pentru el și publicul îl va putea vedea pe sticlă doar atunci când va avea un mesaj foarte imporant de transmis. În rest, se va ocupa de formatul emisiunii din spatele camerelor. 


„Tipul acesta de emisiune este nu doar copilul meu de suflet, ca să zic aşa. E mai mult. Eu l-am început şi iniţial se numea , fiindcă eram doar eu. Pe vremea aceea, ca şi azi, într-un fel nu-mi doream să prezint emisiunea. Scriam textele, dar fiindcă mesajul pe care doream să-l transmit nu era bine înţeles, am decis să vin în faţa camerei şi să fac nu doar pe producătorul, ci şi pe prezentatorul.


În 2014, când am revenit la prezentarea ei, am făcut-o fiindcă situaţia impunea acest lucru. O parte din vechea echipă plecase şi atunci a trebuit să fac acel pas. Astăzi, situaţia este cu totul alta. Iar eu voi mai apărea în faţa sticlei doar atunci când voi avea ceva important de spus”, a adăugat Huidu. 

 

Citește și: Pepe, atac dur la adresa Oanei Zăvoranu: „Ea este cea mai mare greșeală din viața mea”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel