Pepe, atac dur la adresa Oanei Zăvoranu: „Ea este cea mai mare greșeală din viața mea”

Data publicării:
Oana Zăvoranu, Pepe. Colaj Foto Instagram
Descriere foto: Oana Zăvoranu, Pepe. Colaj Foto Instagram

Pepe a rupt tăcerea și a dezvăluit motivul pentru care a divorțat de Oana Zăvoranu. 

Oana Zăvoranu și Pepe formau unul dintre cele mai admirate cupluri din show-bizul românesc. În urmă cu 11 ani cei doi au pus capăt căsniciei. Artistul spune că Oana a fost cea mai mare greșeală din viața lui și că nu-i vine să creadă că este el, atunci când se uită în trecut. 


”Pepe a fost mișto rău de tot ca soț. Acum nu mai este. Mie mi se pare că dau totul într-o relație, adică, ca orice om, am și greșeli și scăpări, dar indiferent de greșeală, cu vorba sau cu fapta, din punctul meu de vedere am protejat întotdeauna familia. Când mă uit înapoi nu-mi vine să cred că am fost eu (n.r. căsnicia cu Oana Zăvoranu). Tot respectul, atât timp cât se discută civilizat, când nu ai cu cine să discuți nu stai de vorbă. În cazul de față, nici măcar nu vreau să-i pronunț numele. Dacă tot apare fără motiv la TV, să nu apară că am vorbit eu de ea, pentru că vorbește prost de ani de zile din frustratre, pentru că nu-i mai răspund. Dacă i-aș răspunde, ar fi ok”, a declarat Pepe în podcast-ul lui Damian Drăghici.


Pepe spune că în trecut a fost un soț perfect și a oferit tot ce a avut el mai bun în relațiile sale. Chiar dacă regretă căsnicia cu Oana Zăvoranu acesta susține că a avut doar de învățat. 


”Mi se pare cea mai greșeală din viața mea. Ea este cea mai mare greșeală din viața mea, dar am învățat foarte multe și învățând foarte multe din această greșeală, de aceea nu vreau să mai am legătură cu ea. Mă uit în trecut și nu îmi vine să cred: ”Mă, ce dracu a fost în capul meu?”. Nu-mi pare rău, că eu pentru dragoste și iubire, pentru ceea ce susțin, mă cert cu toată lumea. Bă, când arunci cu noroi mi se pare mult. Nu a mai fost să fie, de ce mă ataci? Am văzut acum câteva zile, numai tâmpenii spune. Dacă aș sta să le dezvolt, i-aș da motiv să apară la televizor”, a mai spus artistul. 


Pepe și-a refăcut viața rapid după divorț. Și-a găsit fericirea în bralete Ralucăi Pastramă, de care a divorțat anul trecut și cu care are două fetițe. 

 

Citește și: Oana Zăvoranu, despre dependența de pastile și lupta cu depresia: „Sunt foarte mulți oameni care sunt puternici din vrăjeală”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel