Șerban Huidu, implicat într-un nou accident rutier. A fost testat pentru consumul de alcool și substanțe interzise

Data publicării:
Șerban Huidu, captură video Youtube, Kanal D Romania
Descriere foto: Șerban Huidu, captură video Youtube, Kanal D Romania

Șerban Huidu ar fi provocat un nou accindent rutier, de data aceasta în Capitală.

Șerban Huidu ar fi fost, din nou, implicat într-un accident rutier, notează Antena 3. Potrivit sursei citate, impactul ar fi avut loc pe Calea Giuleşti, acolo unde un șofer îl acuză pe acesta de faptul că i-ar fi tăiat calea. 

Ambii șoferi ar fi fost testați pentru alcool și droguri, însă rezultatul ar ieșit negativ în cazul ambilor bărbați implicați în incident. De asemenea, fostul prezentator „Cronica Cârcotașilor” ar fi primit și o amendă din partea polițiștilor în valoare de 590 de lei, dar și trei puncte de penalizare pentru neasigurarea la schimbarea benzii. 

VEZI și: Șerban Huidu, desființat de public, după ce l-a criticat aspru pe Irinel Columbeanu: „Vorbește un criminal”

Șerban Huidu a provocat un accident mortal în trecut

Nu este primul incident rutier în care este implicat Șerban Huidu. În anul 2011, acesta a provocat un accident rutier mortal, în care doi bărbați, dar și o femeie și-au pierdut viața. Tragicul accident a avut loc în zona Brașov, când fostul prezentator de la Prima TV a intrat pe contrasens direct în mașina în care se aflau cei trei oameni ce și-au dat atunci ultima suflare. Astfel, doi ani mai târziu după acel incident, Huidu primise și condamnarea: 4 ani de închisoare cu suspendare și anularea carnetului auto. În anul 2022, Șerban Huidu s-a decis însă că este timpul să-și reia drepturile la volan, astfel încât a dat din nou un examen auto, pe care l-a și trecut. 

„Am din nou permis de conducere din august 2022, adică de vreo șase luni. Mi-am luat carnet abia anul trecut, după 11 ani de când am avut accidentul. Am dat examen. Nu e adevărat ce s-a scris că mi l-am luat mai devreme. Am și șofer, are cine să mă ducă acasă. Eu, personal, conduc foarte rar, doar din când în când! Am stat și m-am gândit că nu am de ce că nu-mi iau permis, totuși”, a declarat Huidu în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D, potrivit cancan

Citește și: Șerban Huidu a refuzat o ofertă cu șase zero-uri. Motivul pentru care a „pierdut” câteva milioane: „Ăştia, care şi-au bătut joc de tata, să-şi pună pofta în cui!”

Ce spunea Șerban Huidu despre tragicul accident

Șerban Huidu mai povestea în cadrul aceleași emisiuni și despre traumele, dar și durerile cu care a rămas în urma impactului dur. De asemenea, chiar dacă acesta a fost dur pus la zid la vremea aceea de extrem de multe persoane din România, care erau revoltate din cauza pedepsei minime primite de fostul prezentator, acesta spune că are conștiința împăcată, întrucât doar el știe cum au decurs exact lucrurile atunci. 

„Am avut traumatism cranio cerebral. Nu mi-am revenit total nici acum! Ce s-a întâmplat în acel moment?! Păi, creierul e ca o gelatină care se zguduie, asta s-a întâmplat atunci.

Povestea la mine a fost pe partea stângă. Acolo am fost lovit. Când urcam scările, au dispărut acele automatisme. Eu mă gândeam cum să le urc. Te și bâlbâi. Cred că m-am recuperat cât am putut. În creier, sunt două traume care se pot întâmpla: cei care sunt loviți pe partea dreaptă nu mai au memorie. La mine a fost pe stânga. Dacă eram lovit pe dreapta nu mai puteam face niciodată emisiunea!

A fost foarte rău, foarte urât, foarte rău pentru familia mea și pentru mine, iar dezumanizarea cu care am fost târât în tot felul de ipoteze a fost un punct negru pentru ei, nu neapărat pentru mine. 9 din 10 oameni de pe stradă vor spune că e nebun Huidu. Dar eu știu cum s-au întâmplat lucrurile. Cel mai important e să faci pace cu tine”, mai spunea Șerban Huidu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel