Șerban Huidu a refuzat o ofertă cu șase zero-uri. Motivul pentru care a „pierdut” câteva milioane: „Ăştia, care şi-au bătut joc de tata, să-şi pună pofta în cui!”

Șerban Huidu, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV
Descriere foto: Șerban Huidu, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV

Șerban Huidu povestește mai multe etape din viața sa, iar una dintre ele este foarte marcantă pentru refuzul unei sume care l-ar fi făcut milionar. De ce a refuzat cu vârf și îndesat să accepte sumele colosale.

Emisiunea Cronica Cârcotaşilor a devenit un record în industria televiziunii românești, rezistând în grila de programe a Prima TV timp de 23 de ani. Succesul remarcabil pe care show-ul l-a avut de-a lungul timpului este impresionant. Într-un interviu acordat Paginademedia.ro, Şerban Huidu, caragialescul personaj principal al emisiunii, a dezvăluit ce post de televiziune a oferit cea mai mare sumă pentru a "fura" emisiunea.

Antena 1 a făcut până acum cea mai generoasă ofertă pentru a aduce emisiunea Cronica Cârcotaşilor în grila sa de programe. Şerban Huidu a explicat, în cadrul interviului cum a refuzat această ofertă.

Potrivit lui Huidu, cea mai generoasă ofertă a venit de la Antena 1 în timpul lui Sorin Enache, fostul director executiv al Pro TV. Suma oferită a fost una semnificativă, cu şase zerouri, situându-se în ordinea milioanelor. Deși nu se apropia de cifra de zece milioane, era o ofertă pentru trei sezoane ale emisiunii.

Antena 1 i-a făcut o ofertă, dar a refuzat-o

Din câte spune vedeta, acesta a refuzat oferta din partea Antena 1 deoarece Mihai Găinușă s-a simțit jignit pentru vorbele care i s-au adus tatălui său, militar de profesie.

„Am rezistat şi atunci şi cum rezistăm şi acum. Atunci tatăl lui Găinuşă tocmai fusese porcăit în Jurnal Naţional, nu mai ştiu ce i-au zis. El e un om foarte, foarte simpatic, militar de carieră, care nu merita.

Şi îmi aduc aminte de faţa lui Mişu de-atunci. A zis „Ăştia, care şi-au bătut joc de tata, să-şi pună pofta în cui”. Aş fi vrut să fiu o mică muscă, să-i văd când le-am spus Nu, pentru că le-am spus la telefon.”, a spus vedeta, potrivit paginademedia.

Ce planuri are pentru Cronica Cârcotaşilor

Emisiunea Cronica Cârcotaşilor este strâns legată de postul de televiziune Prima TV. Aici a fost locul în care emisiunea a luat naștere și a prosperat de-a lungul anilor. Şerban Huidu a mărturisit că a crescut în acest mediu și este posibil să-și continue activitatea aici și în viitor.

 „Cronica Cârcotaşilor, tipul ăsta de emisiune, este strict legat de postul Prima TV. Deci eu aici am crescut şi probabil că aici o să şi opresc activitatea.”, a mai declarat artistul potrivit sursei citate.

Critică „mâna” de vedete

Într-un interviu revelator despre viața și cariera sa, Şerban Huidu a făcut o analiză a peisajului mass-media din România. El a dezvăluit care sunt preferințele sale actuale în ceea ce privește posturile de radio pe care le ascultă, emisiunile pe care le urmărește pe micile ecrane și, de asemenea, filmele românești care se află în topul preferințelor sale.

„La radio, cei mai corecţi sunt Morar şi Buzdugan. Există o mână de vedete, 20-30, care sunt învârtite de toate posturile. Ba se duc la Asia Express, ba se duc Survivor... Dacă ai să te uiţi ai să realizezi că toţi au fost şi acolo, şi acolo...a radio e mult mai greu, pentru că trebuie să faci omul să-şi imagineze, să fie vesel şi să aibă starea asta din imaginaţie. La TV e mai simplu: te mai strâmbi o dată, mai dai dintr-o mână, mai dai nişte imagini...Eu n-am plecat niciodată din Cronică, doar n-am mai prezentat-o uneori. Emisiunea asta o fac de 20 şi de ani... Dacă încă mai pot, de ce să mă retrag? De 20 de ani mi se tot cântă prohodul, dar încă n-am crăpat. Munca m-a ţinut pe linia de plutire când mi-a fost greu. Îmi place foarte multe ceea ce fac.”, a mai zis protagonistul, conform sursei precizate anterior.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 18 iul 2023, 19:41 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience