Șerban Huidu, fază tare petrecută în timpul unei emisiuni: Am zis că s-a spart și mama ghinionului

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Șerban Huidu a acordat un interviu pentru Spectacola.ro.

Ne-a vorbit despre Cronica Cârcotașilor, ne-a povestit și o fază amuzantă de la emisiune și ne-a zis și ce va face de Paște.

 

2. -imagine fara descriere- (huidu1_92276100.jpg)

 

Spectacola.ro: Șerban, râdem mult uitându-ne la noul sezon. Bine, asta facem mereu, de când Cronicuța este în viețile noastre. Funcționează această formulă de 3 foarte bine. Ce credeți că îi ține în continuare în fața micului ecran pe fanii voștri? 

 

Șerban Huidu: Faptul că emisiunea e o cronică a societății. A evoluției sau involuției ei. Asta o face relevantă. Și acum, la 24 de ani de la prima ediție, e la fel de actuală, dacă nu mai actuală ca oricând. Avem „marfă” continuu, așa că aveți de ce să vă uitați. Pe fani cred că îi ține stilul Cronicii, neschimbat, tonul scenetelor, calitatea actorilor care le joacă, vânătoarea de balbe și, sper, și noi 3. Încercăm să fim așa cum ne simțim, niște cârcotași veritabili.

Spectacola.ro:  Dacă ar fi să faci o clasificare pe perioade, de-a lungul atâtor ani de Cronica Cârcotașilor, care perioadă ți se pare că a fost cea mai ofertantă la capitolul bâlbe?

 

Șerban Huidu: Cea de azi. Pentru că sunt foarte multe televiziuni și foarte puțini oameni de televiziune. Începutul anilor 2000 a fost ofertant pentru că eram ceva nou. Nemaiîntâlnit în media. Acum toată lumea are opinie. Mai mult sau mai puțin argumentată. Atunci erau puțini, acum sunt mulți. Le suntem recunoscători cârcotașilor noștri de serviciu care nu ratează nicio bâlbuță și ne-o trimit imediat. Ei sunt cei care ne ajută să mergem mai departe și pentru asta le mulțumim. 

 

Spectacola.ro:  Din noul sezon, difuzat la PRIMA TV, în fiecare miercuri seară, care amintire din spatele camerelor îți este cea mai dragă?

 

Șerban Huidu: Cum am făcut țăndări o măsuță de sticlă din decorul colegilor. Filmam pentru emisiune și, atent la script, pur și simplu nu am văzut-o. Am intrat direct în ea. Mamă, ce am degajat-o... Nu știu cât de fericiți au fost colegii, nu prea cred, dar noi 3 ne-am amuzat tare. Am zis că s-a spart și mama ghinionului la cât de solidă era masa aia de sticlă.

 

Spectacola.ro: Nu mai este mult până la Paște. Care îți sunt planurile?

 

Șerban Huidu: Păi, luni și marți lucrăm toți. Noi înregistrăm marți emisiunea de miercuri. Și, de regulă, ne ia câteva ore bune. Deci, după masă de Paști petrecută în familie, luni suntem la Prima TV, pe baricade. Iar eu muncesc și duminică și sâmbătă, tot ce înseamnă partea de producție, texte etc. Deci, vor fi Sărbători Pascale petrecute în familie și la muncă. Însă, nu ne plângem pentru că ne place tare mult ceea ce facem și, sincer, nu simțim niciunul din echipă că muncim.

 

3. -imagine fara descriere- (cronica-carcotasilor-3_01870800.jpg)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Editor Team | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel