Șerban Huidu: „Dezamăgit este opusul cuvântului amăgit”. Lecțiile omului de televiziune, după încercările vieții / VIDEO

Data publicării:

Șerban Huidu a stat față în față cu astrologul Sanda Ionescu, într-o discuție sinceră despre emoții, sensibilitate, destin și marile încercări ale vieții. 


Șerban Huidu a fost primul invitat al astrologului Sanda Ionescu, în seria de discuții AstroStar, din cadrul podcastului pe care aceasta îl găzduiește pe canalul ei de YouTube. 

Dialogul dintre cei doi are la bază chiar harta astrală a omului de televiziune, pe care Sanda Ionescu o analizează și i-o explică acestuia. 

„Șerban Huidu este un gigant al televiziunii românești. Singurul care a făcut artă din tot ceea ce înseamnă “haz de necaz” în plaiurile mioritice. Ca astrolog, pot spune ca l-am regăsit pe Caragiale. Are acest dar în harta natală, pe lângă sensibilitatea sufletească și emoțională descoperite în mod special doar de cei care îi sunt în suflet. Șerban este un om pe care te poți baza, are puterea de a iniția și tine foarte mult la loialitate”, îl descrie Sanda Ionescu pe Șerban Huidu, în prezentarea interviului. 


„Eu sunt ca „Toma necredinciosul”, așa că astăzi ar trebui să mă convingi foarte energic despre ce se întâmplă și cum se întâmplă”, a început Șeban Huidu dialogul cu celebrul astrolog. 

 

„Eu am o modalitate de a analiza harta unui nativ. Atunci când deschid o hartă astrală, de fapt, deschid o mică părticică din energia Lui Dumnezeu, este o manifestare a Lui Dumnezeu. Ce am văzut eu, prima oară când m-am uitat pe harta ta, ești născut pe ora lui Saturn, asta înseamnă că tu ai venit să muncești în această viață. Este o energie dificilă. (...)  Să știți că Șerban are foarte multe planete în casa a VIII-a, Soarele, Mercur, Venus și Saturn, iar asta înseamnă o energie transformatoare. Tu ai ales să te transformi în viața aceasta, să știi. (...) Tu ai Soarele în Rac, ai luna în semnul zodiacal al Peștilor, și vom vorbi despre Lună, pentru că este un aspect foarte sensibil. Ai ascendentul în Săgetător”, i-a explicat Sanda Ionescu omului de Televiziune.

 

„Singurele lucruri pe care le știam, pentru că cele două zodii sunt extrem de antagoniste, respectiv Rac și Săgetător. Și de foarte multe ori, am prieteni care au tangențe cu astrologia și spun „Tu ești mai Săgetător decât Rac”, a dezvăluit Șerban Huidu. 

 

Sanda Ionescu: „În momentul în care ai o problemă, ceri ajutorul celor din jurul tău? Mai greu, nu?”

 

„E adevărat. Poate că așa am fost crescut sau poate că așa am avut anturajul, sau nu știu să-ți zic... Am avut, la un moment dat, un frate al bunicii mele, unchiul mamei, Nea Cornel, și care a murit, anul trecut, la 97 de ani. Le-a trăit pe toate, le-a văzut pe toate. El avea o vorbă: „Șerbănică, tu, cu ce poți tu, foarte puțini din alții te pot ajuta în viață. Ascultă aici ce-ți spun eu”. Din păcate, ce spunea el, și nu era un om de rând, era un om care a făcut lucruri în viață, este definiția românilor. Românii sunt foarte individualiști și cred foarte mult în ceea ce pot face ei. Nu știu dacă e de bine sau de rău, dar atunci când a venit comunismul, oamenii au încercat să distrugă exact acest individualism, această caracteristică a poporului, până la urmă”, a povestit omul de televiziune. 

 

Celebrul astrolog a deschis și o discuție mai profundă, despre lecțiile vieții și despre cum l-au transformat pe acesta . 

 

„Dezamăgit este opusul cuvântului amăgit. Problema cea mare pe care o avem noi, ca indivizi, este că, în general, toate dezamăgirile pleacă de la noi, de fapt. Noi suntem cei care am investit unde nu trebuia: sentimente, ajutoare, și așa mai departe. De cele mai multe ori, tot ce mi s-a întâmplat mie în viață: accidente, lovituri, m-au învățat să apreciez mai mult oamenii pe care înainte mi se părea normal să-i am alături de mine, să fie lângă mine, dar pe care nu le-am ajutat, atât cât le-am ajutat pe alte persoane, care nu au meritat. 

 

Sanda Ionescu: „Ți-ai schimbat valorile vieții după accident?”

 

„Nu trebuie să schimbi valorile vieții. Trebuie să percepi altfel, exact asta e ideea. Nu am mai ajutat anumiți oameni cărora li se părea normal ca eu să îi ajut. La un moment dat, am spus gata, stop! Descurcați-vă singurei. Și atunci am devenit foarte „rău”. E ca în bancul acela, pe care l-am mai spus: Se duce românul să lucreze afară și, din lună în lună, îi trimitea fratelui său câte 300 de euro. După 8 ani, nu i-a mai trimis. Și îl sună: 

-Ce faci, de ce nu îmi mai trimiți?

-Fiul meu a intrat la Facultate și îi trimit lui banii.

-Păi bine, domne, pe banii mei?

Exact același lucru. Nu știu din ce zodie face parte această poveste”, a mai spus Șerban Huidu

 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel