Șerban Copoț și familia sa, diagnosticați cu COVID-19: „Emoții mari, febră foarte mare”. Cum se simt acum cei cinci

Data publicării:

Șerban Copoț și-a îngrijorat fanii, când a anunțat faptul că toată familia sa a fost infectată cu noul coronavirus.

Șerban Copoț a fost infectat cu COVID-19, împreună cu toată familia sa, printre care si cei trei copii. Artistul a dat anunțul ce i-a îngrijorat pe fani pe rețelele de socializare, unde a scris și care este starea celor cinci în prezent. Chiar dacă au traversat o perioadă destul de dificilă, pentru că nu au înfruntat chiar cea mai ușoară formă a acestei boli, cântărețul spune că cea care i-a ajutat în această perioadă este credința.

„Săptămâna trecută am făcut toți Covid. Emoții mari, febră foarte mare, dar acum suntem bine. De fiecare data când sunt în cumpănă îmi ridic privirea şi cerşesc de la Doamne-Doamne milă şi putere. Deşi nu rup uşa bisericilor, ştiți de ce cred că mă ajută? Pentru că nu uit niciodată să Îi mulțumesc pentru absolut tot ce am. În orice moment de bucurie, de linişte sau de împlinire Îl chem în gând alături de mine pentru că mi se pare normal să Îl am oaspete şi atunci când mi-e bine. Pace şi multă sănătate, dragilor! P.S. Consider prea intimă relația cu El, aşadar va fi singura postare pe acest subiect şi nu vreau să pară că ma bat cu crucea în piept. Respect toate opiniile şi religiile şi am făcut aceasta mărturisire pentru că am trecut printr-o cumpănă a vieții care te aruncă într-o introspecție mai profundă decât bani/job/succes etc.”, a fost postarea făcută de Șerban Copoț pe Instagram.

Cum și-a cunoscut Șerban Copoț soția

Șerban Copoț formează o familie minunată cu soția sa de 7 ani, însă se cunosc de mai mult timp, iar rodul iubirii este reprezentat de cei trei copiii ai cuplului. Într-un interviu recent, acesta și-a amintit de momentul în care și-a întâlnit frumoasa soție pentru prima dată. De la prima vedere, acesta și-a dat seama că între ei doi va fi ceva special.

„Ea era model şi eu artist. Ne-am cunoscut la un eveniment unde ea era pe podium şi noi trebuia să cântăm. O singură dată a trebuit să ni se întâlnească privirile şi parcă am ştiut că e ceva special acolo. Restul a venit de la sine. Eram conştient de pericolul de a avea pe cineva lângă tine care are în minte doar imaginea ta de la televizor şi care ar fi fost foarte dezamăgită atunci când cunoştea şi omul, nu numai artistul.

Ea m-a iubit şi cu rele, şi cu mai puţini bani, şi cu mai puţin chef de a merge la evenimente. Nu cred că i-a fost uşor alături de mine, însă răbdarea ei a dat roade. M-a făcut un om mai bun şi mi se pare normal să se bucure de munca ei până la sfârşitul vieţii. Sunt al ei. (n.r. zâmbește)”, a declarat artistul potrivit viva.

 

 

Cum își descrie artistul aleasa inimii

Artistul are doar cuvinte de laudă la adresa celei care i-a furat inima. Chiar dacă a trecut foarte mult timp de când s-au întâlnit prima oară, acesta pare că o iubește pe Roxana ca în prima zi.

„E discretă, calmă, răbdătoare şi nu caută cu disperare faima. A pus familia pe primul loc, a făcut multe sacrificii pentru asta şi o respect enorm. E exact ce căutam.”, a mai declarat acesta.

Citește și: Gina Pistol, prima fotografie în costum de baie, după ce a slăbit spectaculos. Vedeta a scăpat de 23 de kilogrameGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel