Semnificația zilei de 8.08 în numerologie. 8 august 2023 - Portalul Poarta Leului. Cum îți poți îndeplini dorințele în această zi

Foto Freepik. Image By Sketchepedia
Descriere foto: Foto Freepik. Image By Sketchepedia

8/8 este o zi importantă pentru numerologie și astrologie! Ce semnifică Portalul Poarta Leului

În fiecare an, între 28 iulie și 12 august, portalul Poarta Leului se deschide în momentul în care Pământul, steaua Sirius și Soarele se aliniază complet cu piramidele din Giza (Egipt).

Așadar, nu numai că Luna Nouă în Rac din 17 iulie 2023 a fost puternică în sine, dar a adus cu ea începuturile unei perioade speciale în timpul căreia se crede că oportunitățile de manifestare sunt sporite.

Ce este portalul Poarta Leului?

Se spune că portalul Poarta Leului este deschiderea unei ferestre rare între lumea spirituală și cea fizică, care are loc în momentul în care Soarele în Leu, steaua Sirius, constelația Centura lui Orion și planeta Pământ se aliniază în fiecare an.

Deși acest eveniment ceresc durează între 28 iulie și 12 august, portalul Poarta Leului este activat oficial în fiecare an pe 8 august.

 

Leul se referă la inimile noastre și la pasiunile care bat acolo.

Leului îi place să le aibă pe toate, să facă totul la greu sau să plece acasă, să facă tot ce vrea pentru că știe că este regele (sau regina) propriei sale jungle. În timpul Portalului Poarta Leului, simțim o creștere a conștiinței. Aceasta se poate manifesta la început ca anxietate, gândire excesivă și neliniște, dar odată ce portalul se închide, ne va aduce într-un loc puternic de scop nou descoperit.

Semnificația numărului 8/8 în numerologie


În numerologie, 8 este un număr semnificativ care reprezintă armonia și infinitul.

Numărul 8 pe calea vieții înseamnă încredere, pasiune, putere și reziliență - toate acestea le puteți valorifica atunci când vă manifestați în timp ce portalul Poarta Leului este deschis, și mai ales în timpul Lunii Noi din 8/8.


Fiind un număr dublu, 88 înseamnă că te îndrepți spre schimbare. Acesta este un moment în care trebuie să acceptați finalurile necesare, astfel încât să puteți fi pe deplin deschis pentru a primi noile oportunități care vă apar în cale.

Să spunem că avem universul de partea noastră în această perioadă este puțin spus. În fiecare zi ni se cere să ne asumăm riscuri mai mari. Acestea sunt șanse unice care ne sunt oferite de divinitate pentru a ne urma mai îndeaproape scopul și pentru a păși în cea mai bună variantă a noastră.


Poarta Leului nu este doar o fereastră către sufletele noastre, ci și o punte care ne ajută să accelerăm creșterea sufletului nostru, astfel încât să putem crește și să mergem înainte.

Este un moment în care trebuie să avem încredere în inimile noastre, în sufletele noastre și în orice impulsuri pe care se pare că acestea ni le aruncă în cale.


8/8 Ritualul de manifestare 

Puteți efectua oricare dintre o serie de ritualuri simple pentru a vă manifesta activ în timpul acestei perioade puternice.

Există multe moduri în care puteți face acest lucru, inclusiv curățarea atât a aerului fizic, cât și a minții voastre, folosind lumânări de salvie sau de aromaterapie, amenajarea unei zone de manifestare în aer liber sau într-un alt spațiu liniștit și acordarea spre interior pentru a vă conecta cu forțele cosmice care vă înconjoară.

 

După ce ați făcut acest lucru, urmați acești pași:

1. Concentrează-te pe alinierea cu energia pozitivă din interiorul tău, apoi extinde această conștientizare mai departe pentru a canaliza prezența Lunii, a stelelor și a planetelor.

2. În continuare, puteți să vă rostiți manifestările cu voce tare, în tăcere pentru voi înșivă sau să le scrieți pe hârtie. Pe măsură ce o faceți, concentrați-vă asupra cuvintelor și asupra a ceea ce anume creați, până când simțiți că manifestările dvs. s-au împlinit deja.

3. Scrieți sau spuneți manifestările alese de dvs. de mai multe ori până când simțiți că acestea și-au stabilit locul în lumea fizică.


4. În cele din urmă, renunță la toate așteptările și mergi mai departe cu ziua sau noaptea ta, crezând că ceea ce manifești este deja realitate.

 


Amintiți-vă că nu toate acțiunile trebuie să fie zgomotoase. Uneori, cele mai mari mișcări se produc în liniște, în umbră; nu pentru că sunt rapide și trecătoare, ci pentru că se pregătesc de ceva timp.

Pe măsură ce portalul Porții Leului se deschide complet, gândiți-vă la domeniile în care v-ați cedat puterea.


Cu toții ne cedăm uneori puterea altora, fie în mod conștient sau inconștient. Acest lucru ne poate afecta fericirea, scopul nostru, misiunea noastră sau chiar și pur și simplu ceea ce vrem să arate viața noastră.

Adesea, cea mai dificilă decizie pe care o putem lua este să ne luăm puterea înapoi, astfel încât să putem alege o nouă cale și să ne creăm viața de care ne simțim cel mai pasionați.


Desigur, poți alege să ignori toate acestea și să continui pe aceeași cale ca și cum nimic nu s-ar întâmpla, sau poți alege în mod conștient să privești cu onestitate nevoile propriului nostru suflet și să treci peste temerile persistente care te-au ținut pe loc.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 08 aug 2023, 10:11 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience