Semnificația zilei: 29 noiembrie 2022. Zodiile care intră astăzi în conflict

Data publicării:
Sursa foto: unplash.com
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: unplash.com

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 29 noiembrie 2022. 

 

Semnificația zilei - 29 noiembrie 2022

„Idei avangardiste, zi benefică pentru a ne face ordine la nivel mental, astfel încât devenim mai organizați în mediul social.”, a declarat Nicoleta Ghiriș, în exclusivitate pentru Spectacola. 

 

Vibrația zilei - 29 noiembrie

„Orice nouă inițiativa este salutată de energia zilei. Noi oameni, pe care să îi cunoaștem astăzi. Să încercăm să ieșim din zona de confort. Orice noutate și orice noutăți sunt binevenite, într-o zi în care, curajul de a face, spune și mai ales gândi este la cote înalte. Zodia impactată astăzi este Dragonul. Zodiile Cal, Tigru și Iepure cu o mare energie. Nativii Câine se pot ușor certa, atenție la cuvintele folosite. Zodiile Dragon, Capra și Bivol se pot ușor retrage de la anumite activități, ce nu le sunt pe plac.”, a scris Nicoleta Ghiriș pe Instagram

 

HOROSCOP CHINEZESC - Decembrie 2022

Nicoleta Ghiris a fost invitată în emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, unde a dezvăluit predicțiile astrologice pentru luna noiembrie 2022.

Șobolanul va avea în luna decembrie mult noroc pe plan social, dar și pe zona de romantism. Este posibil ca nativii șobolan să aibă parte de o cerere în căsătorie! Totodată, vor avea parte de ajutor divin în carieră. Culorile recomandate pentru a susține energia benefică ce-i va călăuzi în această lună sunt albul și griul.

Bivolul va avea o lună benefică în tot ceea ce ține de scris, examene sau proiecte de acest fel. Atenție la copiii din acest semn zodiacal, pentru că va trebui să facă față exigențelor de la teste sau examene. Scrisul îi va ajuta pe bivoli și în dragoste. În acest final de an, bivolii au de învățat din propriile experiențe. Culorile de pământ sunt recomandate pentru nativii bivol: crem, maro, bej, galben, iar ajutorul va veni din partea șobolanului. Nativii tigru, în special cei mici, vor avea parte de teste, iar cei care sunt în relații vor avea de muncit în plan relațional.

Iepurele va avea parte de multă prosperitate! Aveți parte de o combinație lunară de câștig, iar energia benefică trebuie susținută prin remedii coloristice, potrivite fiind tot culorile crem, maro, bej și galben, dar și roșul. De asemenea, vă puteți găsi jumătatea!

Dragonul va avea parte de autoritate, popularitate și bogăție. Nicoleta Ghiriș spune că nativii dragon vor fi căutați pentru talentele lor luna aceasta și vor fi susținuți de energia lunară a șobolanului care le este extrem de benefică. Însă, luna decembrie vine și cu o energie puternică de multiplicare și aici trebuie să existe mai multă grijă.

Șarpele va deveni mai cunoscut; posibil să aibă mai mulți adepți sau clienți. Atenție, însă, la zilele mai puțin bune cu care este presărată luna decembrie. Protecția vine de la nativul bivol.

Nativul cal este în opoziția șobolanului, așa că Nicoleta Ghiriș vine cu cele mai multe atenționări în cazul acestor nativi. Atenție sporită la foc: caii se pot răni și ar trebui să se ferească de improvizații. Este o lună cu succes redus, așa că ar fi de preferat să nu vă propuneți să mutați munții din loc. Este recomandată purtarea metalelor sau a culorilor alb și gri pentru o protecție sporită. Ajutorul va veni din partea tigrului.

Nativii oaie vor avea noroc la bani, însă aceștia se pot risipi foarte ușor, pentru că luna aceasta le aduce în cârcă mici pierderi și deposedări. Este recomandat să existe multă precauție, să stați aproape de nativii iepure și să purtați roșu, roz, portocaliu sau cărămiziu.

Citește continuarea AICIGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel