Semnificația zilei- 29 martie 2022. Astrolog Nicoleta Ghiriș: Este o zi în care este bine să acceptăm o colaborare sau să oferim lucruri

Data publicării:
Captură video Youtube/ Periwinkle
EXCLUSIV
Descriere foto: Captură video Youtube/ Periwinkle

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 29 martie 2022. 

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 29 martie 2022.

"Este o zi în care este extraordinar de bine să acceptăm o colaborare sau să oferim lucruri, momente speciale de la noi și să începem să fim mai darnici. O zi în care trebuie neapărat să colaborăm, dar nu trebuie să așteptăm aprobarea cuiva tot timpul, adică să fim indeciși, bănuitori, hipersensibili. Este bine să fim pașnici și pasivi, dar să ne exprimăm poate și artistic, emoțiile.", a explicat pentru Spectacola, astrologul Nicoleta Ghiriș.

Care este vibrația zilei

"Este bine să înțelegem astăzi, cât de foarte mare ajutor ne poate fi cineva din preajma noastră și ce putem primi de la cineva apropiat sau necunoscut, care se regăsește lângă noi din întâmplare sau de ce nu, la un apel distanță. Este bine să învățăm să și cerem ce ne dorim. Așteptările pot distruge relațiile, fiind de o mie de ori mai util să știm când și ce să cerem, decât să ne facem scenarii irealiste.  Nu este ziua în care să așteptăm validare, ci este bine să îndrăznim pentru a realiza o relație temeinică de ajutor reciproc.", a explicat Nicoleta Ghiriș, pe Instagram.

HOROSCOP CHINEZESC - MARTIE 2022. Astrolog Nicoleta Ghiriș: „Perioadă guvernată de o energie lunară de succes”Perioadă guvernată de o energie lunară de succes, însă destul de instabilă

„Începe o lună energetică care ne aduce în prim plan o extrem de instabilă energie de ușor succes, însă energia anuala fiind extrem de agresiva, orice combinație cu ea va genera anul asta doar energie, pe care sa încercăm sa o diminuam, să nu uităm că  orice energie negativă poate fi combătută și prin atitudinea noastră, fiind astfel recomandat să încercăm să facem cât mai mult bine în această perioadă, dezamorsând încetul cu încetul această energie umbrelă.
Energia centrală realizată intre luna si energia anuală poate aduce în continuare probleme de sănătate in jurul nostru (probleme de auz, alte îmbolnăviri), tot anul rămânând centrul extrem de sensibil pe această zona. Se recomandă în continuare orice culoare de Metal– alb, gri, în mijlocul caselor/spațiului de birou, pentru a împiedica energia de îmbolnăviri să se propage. Există și remedii împotriva acestei energii. Este recomandat să evităm centrul spațiului în care trăim sau locuim, pentru orice discuții importante sau aprinse, sau cumva să dormim în această zonă a casei (poate dețineți acolo o canapea).

Luna Iepurelui de apă

Luna aceasta este luna Iepurelui de apă, o lună în care vom deveni mai suspicioși si mai temători la tot pasul (posibil sa avem senzația ca cineva ne-ar putea păcăli cumva). Atenție la speculații financiare, riscați sa rămâneți fără banii investiți.
Rămâne ca o recomandare generală, să petreceți cât mai puțin timp posibil în mijlocul caselor și al birourilor, chiar și pentru a semna acte importante, dar și pentru orice discuție de business sau legată de relații. Zona centrală va rămâne tot anul afectată și cu mare nevoie de protecție. 
Bineînțeles- fiecare zodie va fi influențată pozitiv sau negativ într-un anumit domeniu.

Citește continuarea AICI. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel