Semnificația zilei - 28 februarie 2022. Astrolog Nicoleta Ghiriș: Destul de tranșanți în ziua aceasta

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto Unsplash/ Hadi Yazdi Aznaveh
Descriere foto: Sursa foto Unsplash/ Hadi Yazdi Aznaveh

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 28 februarie 2022.

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 28 februarie 2022.

 

„Este o dată în care s-ar putea să fim emoționali destul de puternic și s-ar putea să finalizăm anumite situații și relații. Destul de tranșanți în ziua aceasta și destul de direcți așa. Avem capacitatea să punem punct anumitor lucruri care nu funcționează. Dar atenție la planurile pe care le facem dimineața, căci nu o să le respectăm până la final”, a explicat pentru Spectacola, astrologul Nicoleta Ghiriș.

“Cine a semănat vânt, culege furtuna”

 

„Astăzi vibrația energetica anunța finalizări. Trăim cu speranța sa atragem finalizări spre bine. Repet si am sa tot repet pana înțelegem, ca o sa fie un mare lux cu un enorm preț, (mai ales de cand vibratia pământului a crescut încă din anul 2012), daca gandim negativ. Este bine sa ne îndreptam pașii spre a face un bine astăzi, a gândi pozitiv permanent. Astăzi vom finaliza și culege roadele faptelor noastre recente. “Cine a semănat vânt, culege furtuna”, așa ca este bine sa semănam zilnic gândurile bune , pentru a culege și a crea bine, pace in primul rând”, a scris Nicoleta Ghiriș pe contul ei de Instagram

 

Horoscop 28 februarie - 5 martie, 2022. Previziuni pentru toate zodiile

 

Horoscop săptămânal 28 februarie - 5 martie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Vei fi ajutat cu ceva în această săptămână, un proiect sau o sarcină. Există cineva în viața ta care dorește să te ajute, iar dacă îi permiți să te ajute, vei descoperi că lucrurile funcționează mult mai bine cu ajutorul lor. Este o persoană în care ai încredere și ar fi bine să o lași să spună tot ceea ce vrea; este o persoană care are în vedere interesele tale. Ascultați-i.

Taur

Săptămâna aceasta îți aduce o fericire imensă și sunt șanse foarte mari să faci mult din ceea ce îți place cel mai mult: să mănânci alimente delicioase. Nimic nu se compară cu mâncarea pentru un Taur, deoarece crezi că ești un gurmand înrăit. Reuniunile de familie sunt mari în această săptămână și chiar dacă "cercul" tău este format doar din tine și încă unul, va fi o săptămână de sărbătoare plină de distracție.

Gemeni

O oportunitate ți-a ieșit în cale, dar la o inspecție mai amănunțită, vei descoperi că sunt atât de multe lucruri în neregulă cu ea încât vei sfârși prin a o refuza. Este un semn bun, deoarece înseamnă că sunteți în atenția oamenilor și că aceștia se gândesc la dumneavoastră atunci când vor să împărtășească oportunități. Cu toate acestea, ceea ce oferă ei are găuri în ea și, prin urmare, trebuie să le refuzați. Este în regulă.

Rac

Vei face o mișcare prostească în această săptămână, Rac, și singurul motiv pentru care o vei face este că ești naiv în anumite chestiuni. Acest lucru ar putea însemna că investești în ceva cu care nu ești familiarizat. Este un avertisment pentru tine să te documentezi; dacă vrei să investești, să zicem, de exemplu, în cripto, atunci trebuie să te familiarizezi cu tot ce înseamnă cripto. Cunoașterea înainte de toate. Apoi acțiune.

 

Citește continuarea AICI.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel