Horoscop 28 februarie - 5 martie, 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop, sursa unsplash/ autor Josh Rangel
Descriere foto: Horoscop, sursa unsplash/ autor Josh Rangel

Horoscop săptămânal 28 februarie - 5 martie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Vei fi ajutat cu ceva în această săptămână, un proiect sau o sarcină. Există cineva în viața ta care dorește să te ajute, iar dacă îi permiți să te ajute, vei descoperi că lucrurile funcționează mult mai bine cu ajutorul lor. Este o persoană în care ai încredere și ar fi bine să o lași să spună tot ceea ce vrea; este o persoană care are în vedere interesele tale. Ascultați-i.

Taur

Săptămâna aceasta îți aduce o fericire imensă și sunt șanse foarte mari să faci mult din ceea ce îți place cel mai mult: să mănânci alimente delicioase. Nimic nu se compară cu mâncarea pentru un Taur, deoarece crezi că ești un gurmand înrăit. Reuniunile de familie sunt mari în această săptămână și chiar dacă "cercul" tău este format doar din tine și încă unul, va fi o săptămână de sărbătoare plină de distracție.

Gemeni

O oportunitate ți-a ieșit în cale, dar la o inspecție mai amănunțită, vei descoperi că sunt atât de multe lucruri în neregulă cu ea încât vei sfârși prin a o refuza. Este un semn bun, deoarece înseamnă că sunteți în atenția oamenilor și că aceștia se gândesc la dumneavoastră atunci când vor să împărtășească oportunități. Cu toate acestea, ceea ce oferă ei are găuri în ea și, prin urmare, trebuie să le refuzați. Este în regulă.

Rac

Vei face o mișcare prostească în această săptămână, Rac, și singurul motiv pentru care o vei face este că ești naiv în anumite chestiuni. Acest lucru ar putea însemna că investești în ceva cu care nu ești familiarizat. Este un avertisment pentru tine să te documentezi; dacă vrei să investești, să zicem, de exemplu, în cripto, atunci trebuie să te familiarizezi cu tot ce înseamnă cripto. Cunoașterea înainte de toate. Apoi acțiune.

Leu

Vei vedea în sfârșit dreptate astăzi, Leu. Dacă ai așteptat un proces sau o înțelegere, aceasta este săptămâna în care vei constata că lucrurile se vor clătina în favoarea ta. Ai succes și a fost un succes de mult timp; aveai nevoie de această victorie, iar acum poți continua cu ceea ce va fi următoarea ta mișcare.

Fecioară

Aceasta este o săptămână revelatoare pentru tine. Ceva despre care nu știai nimic se va face acum cunoscut pentru tine și are potențialul de a-ți schimba viața. Cunoașterea îți îmbunătățește soarta, iar săptămâna aceasta vei primi o veste care va schimba totul. De asemenea, va acționa ca o inspirație pentru tine să cauți mai multe cunoștințe. Succesul este al tău în această săptămână, Fecioară.

Balanță

Ești destul de norocos în această săptămână, pentru a avea parte de momente de relaxare de unul singur și cu o mică selecție de prieteni buni. Nimic nu este prea serios în această săptămână și s-ar putea chiar să găsești timp să acorzi atenție la ceea ce a intrat în dezordine. Grădinăritul și munca în gospodărie sunt mari pentru tine astăzi, iar implicarea în acest tip de muncă îți poate aduce o pace interioară profundă.

Scorpion

Săptămâna aceasta vă aduce rezultatele efortului imens depus săptămâna trecută. S-ar putea să petreci ceva timp așteptând să treacă ceva, iar când în cele din urmă se va întâmpla, nu vei fi pe deplin mulțumit de rezultate. Deși nimic nu este tragic aici, s-ar putea să ajungi să știi că această muncă nu s-a terminat; trebuie să te întorci la început și să încerci din nou.

Segetător

Te pregătești pentru o săptămână destul de creativă și se pare că creativitatea ta este pe cale să-ți aducă un sprijin financiar. Lucrând cu alții la idei, arăți că ești o persoană cu care este ușor să lucrezi, ceea ce este apreciat. Ceea ce se întâmplă în această săptămână deschide calea pentru o viitoare activitate în domeniul creativ.

Capricorn

Pentru tine, Capricorn, este vorba de a lucra pentru a scoate ridurile și cârceii din ceva ce nu a funcționat neapărat pentru tine în ultimele luni. Este vorba despre faptul că trebuie să închei lucrurile ca să poți declara, în sfârșit, că ai terminat. Ultimul lucru pe care vi-l doriți este ca acest proiect să continue la infinit. Încă o dată, cade pe umerii dvs. sarcina de a-l duce până la capăt.

Vărsător

Poate ar fi bine să vă luați o săptămână liberă sau măcar să încercați să găsiți un timp bun și solid pentru a fi singur. Ești într-un loc foarte creativ în aceste zile, dar nu poți risca să te distragi prin a fi în preajma oamenilor. Dacă poți aranja să petreci timp singur, vei putea să te auzi gândind, iar ceea ce gândești este exact ceea ce îți va aduce succesul - dacă îl poți manifesta.

Pești

S-ar putea să te afli la mila cuiva care ține banii și ți-i flutură în fața ochilor ca și cum ți-i va da. Mai mult ca sigur este vorba de un membru al familiei căruia îi place să vă vadă suferind puțin înainte de a renunța la bunuri. S-ar putea să le purtați pică pentru comportamentul lor arogant, dar în cele din urmă veți primi ceea ce ați venit să luați: banii.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel