Semnificația zilei- 22 martie 2022. Astrolog Nicoleta Ghiriș: Este o zi în care este bine să muncim cu drag și spor

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 22 martie 2022.

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 22 martie 2022. 

"Este o zi în care este bine să muncim cu drag și spor, dar și să ne și distrăm. Pe deasupra, este o zi în care putem să avem  anumite întâlniri, care ne fac plăcere. E bine să nu ne simțim izolați și, dacă avem prieteni prea puțini și nu vrem să ne întâlnim cu ei, e greșit. Este ziua în care trebuie să fim undeva de folos, să investim energie în a avea relații durabile.", a explicat pentru Spectacola, astrologul Nicoleta Ghiriș.

Care este vibrația zilei

"Munca susținută de voie buna!!! Aceasta este energia ce ne ajuta să ne organizăm astăzi. O să simțim la sfârșitul zilei că am muncit cu spor. Să încercăm să fim atenți și să evităm lucrul făcut în grabă, de dragul de a-l bifa și termina mai repede. Dacă nu suntem atenți la detalii, energia ne va întoarce la punctul zero și o vom lua de la capăt. Să fim perseverenți și corecți în tot ceea ce facem.", a explicat pe Instagram, Nicoleta Ghiriș.

HOROSCOP CHINEZESC - MARTIE 2022. Astrolog Nicoleta Ghiriș: „Perioadă guvernată de o energie lunară de succes”

Perioadă guvernată de o energie lunară de succes, însă destul de instabilă

„Începe o lună energetică care ne aduce în prim plan o extrem de instabilă energie de ușor succes, însă energia anuala fiind extrem de agresiva, orice combinație cu ea va genera anul asta doar energie, pe care sa încercăm sa o diminuam, să nu uităm că  orice energie negativă poate fi combătută și prin atitudinea noastră, fiind astfel recomandat să încercăm să facem cât mai mult bine în această perioadă, dezamorsând încetul cu încetul această energie umbrelă.
Energia centrală realizată intre luna si energia anuală poate aduce în continuare probleme de sănătate in jurul nostru (probleme de auz, alte îmbolnăviri), tot anul rămânând centrul extrem de sensibil pe această zona. Se recomandă în continuare orice culoare de Metal– alb, gri, în mijlocul caselor/spațiului de birou, pentru a împiedica energia de îmbolnăviri să se propage. Există și remedii împotriva acestei energii. Este recomandat să evităm centrul spațiului în care trăim sau locuim, pentru orice discuții importante sau aprinse, sau cumva să dormim în această zonă a casei (poate dețineți acolo o canapea).

Luna Iepurelui de apă

Luna aceasta este luna Iepurelui de apă, o lună în care vom deveni mai suspicioși si mai temători la tot pasul (posibil sa avem senzația ca cineva ne-ar putea păcăli cumva). Atenție la speculații financiare, riscați sa rămâneți fără banii investiți.
Rămâne ca o recomandare generală, să petreceți cât mai puțin timp posibil în mijlocul caselor și al birourilor, chiar și pentru a semna acte importante, dar și pentru orice discuție de business sau legată de relații. Zona centrală va rămâne tot anul afectată și cu mare nevoie de protecție. 
Bineînțeles- fiecare zodie va fi influențată pozitiv sau negativ într-un anumit domeniu.

Citește continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel