Semnificația zilei - 20 februarie 2022. Astrolog Nicoleta Ghiriș: Astăzi nu o să stăm locului

Data publicării:

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 20 februarie 2022.

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 20 februarie 2022.


„Astăzi avem energie și o stare de agitație și nu o să stăm locului. Este clar că ar fi bine să folosim energia asta ca să ne ducem să ne plimbăm și să ne distrăm. Dar nu trebuie să aducem pe oriunde mergem critici excesive, nu trebuie să spunem ''bine, mă distrez acum cu voi, dar am rămas în urmă cu munca și până la urmă ar trebui să fi rămas acasă să mai muncesc''. Nu este bine să punem munca pe primul loc, e bine să facem lucrurile în așa fel încât să părem noi ambițioși, dar fără să devină deranjant pentru cei din jur”, a explicat pentru Spectacola, astrologul Nicoleta Ghiriș.


Planurile făcute astăzi rămân la nivel de planuri


„O zi în care vom fi mai îndrăzneți în tot ceea ce vrem sa facem. Va trebui sa acordam atenție tendinței de a sta cât mai departe de o dependentă, pe care o avem fata de lucruri, oameni, idei, momente. Este bine sa conștientizam aceasta și sa aducem acolo soluții de îndepărtare. Din păcate vom discuta tot anul acesta in anumite zile, cum este și prezenta, despre aceasta tendința “ lait-motivul anului 2022, pentru ca va fi pe tot parcursul sau scoasă in anumite zile la iveală, tot mai pregnant- doar, doar sa o înțelegem și cumva sa aducem lumina asupra ei spre soluționare. Planurile făcute astăzi rămân la nivel de planuri- cu greutate sunt și materializate așa cum le vizualizam noi, putând avea surprize”, a scris astrologul Nicoleta Ghiriș pe pagina ei de Instagram.

 

HOROSCOP CHINEZESC - FEBRUARIE 2022. Astrolog Nicoleta Ghiriș: „Perioadă guvernată de energia ÎMBOLNĂVIRILOR”


 
„Începe o lună energetică care ne aduce în prim plan o energie de îmbolnăviri și ar trebui să încercăm să o diminuăm, pentru a nu crea mai mult disconfort, orice energie negativă poate fi combătută și prin atitudinea noastră, fiind astfel recomandat să încercăm să facem cât mai mult bine în această perioadă, dezamorsând încetul cu încetul această energie.

Energia centrală de îmbolnăviri poate aduce o perioadă cu predispoziție spre o creștere semnificativă a numărului de îmbolnăviri. Se recomandă orice culoare de Metal– alb, gri, în mijlocul caselor/spațiului de birou, pentru a împiedica energia de îmbolnăviri să se propage. Există și remedii împotriva acestei energii. Este recomandat să evităm centrul spațiului în care trăim sau locuim, pentru orice discuții importante sau aprinse, sau cumva să dormim în această zonă a casei (poate dețineți acolo o canapea).

Luna aceasta este luna Tigrului de apă, o lună în care vom deveni mai justițiari (vom cere mai des dreptate), vom avea mai multă inițiativă de investiții, multe mici companii vor dori să își deschidă porțile în acesta lună, idei noi de business vor fi vehiculate.
Încercați să petreceți cât mai puțin timp posibil în mijlocul caselor și al birourilor, chiar și pentru a semna acte importante, dar și pentru orice discuție de business sau legată de relații. Zona centrală va rămâne tot anul afectată și cu mare nevoie de protecție. 
Bineînțeles- fiecare zodie va fi influențată pozitiv sau negativ într-un anumit domeniu.

 
Zodiile și energia ce va guverna această lună pe fiecare dar și remediile necesare sunt:

 

Șobolan: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

Umbrela energiei pierderilor, slăbită, este prezentă în această lună în semnul vostru. Datorită faptului că se creează cu energia umbrela a lunii o energie extrem de  benefică de noroc financiar și material, este recomandat să captați orice câștig înregistrați, mai ales în zona carierei. Luna aceasta puteți primi o prima sau mărire nesperată, un job nou, cu toate că toate indiciile ar duce către potențiale pierderi. Este bine să vă înconjurați totuși de nativi Dragon și Maimuță, să vă ajute să investiți corect sau sa luați decizia corectă. Culorile pe care ar trebui să le adoptați această luna sunt albastru și negru.

 

Vezi aici HOROSCOPUL integral.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel