HOROSCOP CHINEZESC - FEBRUARIE 2022. Astrolog Nicoleta Ghiriș: „Perioadă guvernată de energia ÎMBOLNĂVIRILOR”

Data publicării:

Astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu predicțiile lunii noi chinezești  ( 1 februarie- 2 Martie 2022), pentru toate zodiile.

HOROSCOP CHINEZESC Perioada 1 februarie- 2 Martie 2022

 

„Începe o lună energetică care ne aduce în prim plan o energie de îmbolnăviri și ar trebui să încercăm să o diminuăm, pentru a nu crea mai mult disconfort, orice energie negativă poate fi combătută și prin atitudinea noastră, fiind astfel recomandat să încercăm să facem cât mai mult bine în această perioadă, dezamorsând încetul cu încetul această energie.

Energia centrală de îmbolnăviri poate aduce o perioadă cu predispoziție spre o creștere semnificativă a numărului de îmbolnăviri. Se recomandă orice culoare de Metal– alb, gri, în mijlocul caselor/spațiului de birou, pentru a împiedica energia de îmbolnăviri să se propage. Există și remedii împotriva acestei energii. Este recomandat să evităm centrul spațiului în care trăim sau locuim, pentru orice discuții importante sau aprinse, sau cumva să dormim în această zonă a casei (poate dețineți acolo o canapea).

Luna aceasta este luna Tigrului de apă, o lună în care vom deveni mai justițiari (vom cere mai des dreptate), vom avea mai multă inițiativă de investiții, multe mici companii vor dori să își deschidă porțile în acesta lună, idei noi de business vor fi vehiculate.
Încercați să petreceți cât mai puțin timp posibil în mijlocul caselor și al birourilor, chiar și pentru a semna acte importante, dar și pentru orice discuție de business sau legată de relații. Zona centrală va rămâne tot anul afectată și cu mare nevoie de protecție. 
Bineînțeles- fiecare zodie va fi influențată pozitiv sau negativ într-un anumit domeniu.

 
Zodiile și energia ce va guverna această lună pe fiecare dar și remediile necesare sunt:

 

Șobolan: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

Umbrela energiei pierderilor, slăbită, este prezentă în această lună în semnul vostru. Datorită faptului că se creează cu energia umbrela a lunii o energie extrem de  benefică de noroc financiar și material, este recomandat să captați orice câștig înregistrați, mai ales în zona carierei. Luna aceasta puteți primi o prima sau mărire nesperată, un job nou, cu toate că toate indiciile ar duce către potențiale pierderi. Este bine să vă înconjurați totuși de nativi Dragon și Maimuță, să vă ajute să investiți corect sau sa luați decizia corectă. Culorile pe care ar trebui să le adoptați această luna sunt albastru și negru.

Bivol: 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

Există o reducere drastică pe zona energetică, ce planează asupra voastră, energia accidentelor și a dezastrelor anunță în sfera învățăturii, diverse neplăceri raportate la aceasta. Pot exista și probleme de sănătate. Protecție împotriva acestei energii este maxim recomandată. Este bine să fiți precauți și să fiți atenți la accidentări, fie ele și în casă. Nativul Șarpe și Cocoș vă poate susține și proteja. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna aceasta pentru protecție sunt alb și gri.

Tigru: 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022

A început pe lângă anul patronat de semnul vostru, prima lună patronată de același semn și aduce cu sine o tendință de extremă justiție, poate un pic prea mult. Energetic nu sunteți în formă maximă și acest lucru se poate vedea și în performanțele scăzute de luna aceasta, fie ele în sfera învățăturii, pentru nativii în școală, fie ele pe zona de studiu sau aprofundare sau adoptare sarcini noi job. Este posibil să resimțiți în anumite zile și o pedeapsa pe nedrept cauzată din diverse motive, voi fiind oamenii nepotriviți la locul nepotrivit. Este luna în care este bine să investiți extrem și subliniez- extrem de atent, sau să așteptați o altă energie mai prielnică. Nativii Cal vă pot susține cu succes în această luna. Culorile adoptate se regăsesc în paleta metalului: alb și gri.

Iepure: 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

Luna aceasta aveți asupra voastră energia de multiplicare, o energie destul de puternică, care poate alimenta discuțiile și certurile, procesele, dar mai ales bolile. Este bine să nu începeți să va susțineți punctul de vedere în această perioadă, ci să cedați în fața celorlalți, așteptând o altă perioada mai benefică, pentru a va exprimă părerile și mai ales a le susține. Posibil să vă certați si de la zona sănătății, voi avand o altă viziune asupra acesteia. Rămâneți protejați de orice remediu de protecție împotriva certurilor. Țineți aproape nativul Oaie luna aceasta, pentru a beneficia de protecție. Culorile pe care ar trebui să le adoptați în această perioadă pentru a minimiza amplificarea energiei de ceartă sunt crem, bej, maro, galben.

Dragon: 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Perioada aceasta reprezintă una dintre cele mai importante luni din acest an, cu tendința de a avea un ușor succes în tot ce întreprindeți, dar mai ales în sfera prosperității. Posibil să începeți o nouă relație de business sau să înregistrați succes în a restabili o relație existentă. Culorile ce vor potența această energie de succes în această perioadă sunt: albastru, negru.

Șarpe: 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Avem în fata o luna cu ușor succes în zona de câștiguri și mai ales în ceea ce întreprindeți. Există perspectiva unor relații benefice, care să vă propulseze mai departe și să aveți parte de ușoară prosperitate și mai ales creștere. O atenționare luna aceasta vine să vă transmită că este posibil să resimțiți în anumite momente sau zile, o energie de pedeapsă pe nedrept- clienți care contramandează în ultimul moment, sau unii care întârzie anumite plăți îndelung așteptate. Culorile ce vor potența această energie de succes luna această sunt: albastru, negru.

Cal: 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Vă aflați energetic această perioadă sub umbrela ajutorului divin. Este o energie nu extrem de puternică luna aceasta, însă va poate mijloci întâlniri ale unor oameni, care să vă susțină, oameni noi sau de ce nu, să simțiți acel ajutor divin. Sunteți vedeta zodiacului, aliați fiind cu energia lunară, nu faceți decât să vă simțiți protejați din toate direcțiile. Primiți orice ajutor vi se oferă, este foarte important să îl captați pentru a vă susține pe mai departe. Chiar dacă evenimentele din jur vă vor scoate din zona de confort, tot vă veți simți protejați, mai ales că va poate ușor spori faima și prestigiul. Nativul Tigru vă poate oferi suport. Culorile pe care ar trebui să le adoptați acum pentru a potența acest ajutor sunt alb și gri.

Oaie/Capră: 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

În perioada această, veți fi predispuși la mari câștiguri, mai ales luna aceasta în care se formează o combinație energetică benefică formată cu energia anuală, fiind extrem de puternică, vă va aduce mai mulți bănuți, mai multă faimă în carieră și în ce întreprindeți. Veți putea să fiți promovați și chiar să aveți măriri de salariu substanțiale. Energia lunară vă este benefică și este posibil să simțiți chiar un ajutor din partea unor relații.  Încercați să petreceți timp cu nativii Cal, pentru a maximiza eforturile voastre, mai ales în sfera ajutorului resimțit. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna aceasta pentru a maximiza veniturile sunt: roșu, roz, portocaliu, cărămiziu, crem, bej, maro, galben.

Maimuță: 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Luna aceasta veți fi predispuși la multiple câștiguri, mai ales acum se formează o combinație energetică benefică, fiind extrem de puternică vă va aduce mai mulți bănuți, mai multă faimă în carieră și în ce întreprindeți. Veți putea să fiți promovați și chiar să aveți măriri de salariu substanțiale. Energia lunară nu vă este insa benefică și este posibil să simțiți atacuri pe nedrept din partea celor cu care lucrați sau sunteți în business. De asemeni și planul relațional poate fi ușor afectat.  Încercați să petreceți timp cu nativii Dragon, pentru a maximiza eforturile voastre și a atenua energia Tigrului. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna această pentru a maximiza veniturile sunt roșu, roz, portocaliu, cărămiziu, crem, bej, maro, galben.

Cocoș: 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

Energia de dragoste și învățătură este prezentă în această perioadă asupra voastră. Energia este ușor slăbită însă poate rezolva problemele, cu care vă confruntați. Luna această va poate ajuta în a relaționa cu copiii mai bine, în a studia și a încerca să aveți un salariu mai bun/prime, a acumula noi cunoștințe, a vă reuși proiectele. Este bine să fiți înconjurați de nativi Șarpe. Colori recomandate sunt verde, olive, kaki, negru și albastru.

Câine: 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

Energia de ceartă, dispute și/sau posibile procese planează acum asupra voastră. Vă puteți răzvrăti din orice și este bine, să vă păstrați calmul și tonul cât mai scăzut, mai ales în această perioadă. Nu este nici momentul și nici locul să începeți, să manifestați certuri, în a vă susține părerea, mai ales în apărarea voastră și în ce vreți să faceți mai departe. Vizații parteneri de ceartă sunt șefii, patriarhul familiei, profesorii etc. Din fericire energia este destul de slăbită și aveți cum să evitați conștientizând. Luna va este aliat energetic și este bine că beneficiați de acest ajutor, pentru a nu va strică anumite relații inutil. Rămâneți în defensivă și protejați-vă de o amuletă împotriva certurilor. Asociați-vă cu cei din zodia Cal, vă vor proteja energetic, dar și energia lunară care vă este prielnică, în a reduce cât mai mult posibil aceste tendințe de ceartă. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna această, pentru a diminua energia de ceartă sunt roșu, roz, portocaliu, cărămiziu, alb și gri.

 Mistreț: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

Energia de ceartă, dispute și/sau posibile procese planează acum și asupra voastră. Luna aceasta este posibil să simțiți o pedeapsă pe nedrept în anumite zile. Este bine să acceptați orice ajutor vi se oferă, pentru că aveți predispoziția să fiți susținuți în secret de către cineva. Încercați să nu va răzvrătiți din orice și este bine, să vă păstrați calmul și tonul cât mai scăzut, mai ales în această perioadă. Nu este nici momentul și nici locul să începeți, să manifestați certuri, în a vă susține părerea, mai ales în apărarea voastră și în ce vreți să faceți mai departe. Din fericire energia este destul de slabă și  vă puteți menține poziția fără să vă certați inutil. Rămâneți în defensivă și protejați-vă de o amuletă împotriva certurilor. Asociați-vă cu cei din zodia Oaie, vă vor proteja energetic. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna această, pentru a diminua energia de ceartă sunt negru și albastru.

 

Toate remediile ce conțin mantre de protecție, funcționează ca o prezența, ce protejează omul sau spațiul locuit. Din moși strămoși suntem obișnuiți și în cultură noastră cu protecții, pe care le amenajăm la uși și geamuri (busuioc, vâsc, etc) pentru ca o anumită energie, să fie invitată la noi sau altele de evitare a unor energii negative. Remediile fac exact acest lucru, doar că unele sunt purtate asupra noastră. Energia trece peste și nu este invitată să rămână sau dimpotrivă pentru cea pozitivă, invitată să se alăture nouă.

Astrolog Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineza (astrologie chineza, specialist feng-shui) și numerologie.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel