Semnificația zilei: 13 iunie 2022. Astrolog Nicoleta Ghiriș: „Dăm dovadă de multă dorință de libertate”

Data publicării:
Sursa foto: unplash.com
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: unplash.com

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 13 iunie 2022.

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 13 iunie 2022.

Semnificația zilei- 13 iunie 2022

"Dăm dovadă de multă dorință de libertate. Suntem flexibili când vine vorba de timp. Astăzi ne bucurăm mai mult de viață, decât de obicei. Este o zi care ne poate predispune la anumite înțelegeri și este o zi care ne ajută foarte mult cu intuitivitatea.", a declarat astrologul Nicoleta Ghiriș pentru Spectacola.

Vibrația zilei - 13 iunie 2022

"Vom acumula o experiență legată de cei dragi și va trebui să ne folosim de toată înțelegerea, pe care o avem, pentru a depăși orice obstacol. Intuiția este la cote maxime astăzi, trebuie doar sa apelam la ea. Zi plină de mesaje.", a scris Nicoleta Ghiriș pe Instagram.

Compatibilitatea NUMEROLOGICĂ. Cum calculezi cifra relației 

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, a explicat, în exclusivitate pentru SPECTACOLA, cum poți calcula cifra relației și ce semnifică aceasta. 


 
„Așa cum transmiteam de fiecare dată, o analiză aprofundată a relațiilor urmărește mai multe aspecte astrologice și numerologice, deoarece fiecare știință esoterică poartă cu sine anumite detalii și este bine să se analizeze în profunzime relația, pentru a capta informațiile importante, atât de necesare alcătuirii unui profil corect de compatibilitate.

Numerologic, noi deținem unele numere vibrationale, ce sunt dezvăluite pornind de la data nașterii. Mai departe vom alcătui un profil numerologic la modul  general al unui cuplu, unind cele două cai vibrationale de naștere astfel:

Ea: 14.02 1989    El: 22. 12.1988


Vom calcula fiecare număr vibrațional al nașterii adunând toate cifrele componente ale nașterii și vom reduce numărul final, adunându-l, rezultând atfel o cifră:

Ea: 1+4+0+2+1+9+8+9= 34=3+4=7

El: 2+2+1+2+1+9+8+8= 33= 3+3=6

Numărul vibrațional (7+6=13) adunând cele două cifre, ne vorbește despre cifra vibrationala 4 (1+3=4)

Și astfel vom încerca să descifrăm mai departe cifrele, ce pot reieși din aceste calcule:


Există două cai ale destinului, pe care le poate adopta un CUPLU: calea de urmat sau calea de evitat.

Calea de urmat ar presupune muncă multă din partea acestora, preluând caracteristicile pozitive ale numărului și lucrând spre binele lor, pe când calea de evitat, stagnând evoluția și readucând-i într-o buclă din cadrul aceluiași destin numerologic, care se poate repetă la infinit - până când acei nativi vor înțelege lecția și vor adopta calea bună și cea recomandată evoluției lor.

Și astfel să pornim la drum, printre descrieri nenumărate, care însă au un scop precis, să ne întrebe pe fiecare în parte, dacă ne situăm pe calea de urmat sau cea de evitat, dacă am ales calea spre evoluție sau stagnare în relație.


Cifra 1 - ne prezintă un cuplu de oameni ambițioși, puternici. 

Calea de urmat presupune ambiție și impulsivitate controlate, activitate fără epuizare, manifestarea puterii neîngrădind pe celălalt. Calea de evitat- ne poate prezența acest cuplu adoptând puterea prin tiranie, fiind adesea nemiloși și încăpățânați, egoiști, critici excesiv, carieră primind un loc fruntaș în alegerile lor și în detrimentul celorlalte planuri, având de suferit mai ales planul personal și relațional.

Cifra 2 – ne prezintă un cuplu energetic, alcătuit din oameni pașnici, pasivi, adesea cu înclinații artistice.

Ei se gândesc mai mult decât acționează, colaborează bine, nu sunt foarte inventivi, au însă farmec și intuiție, sunt toleranți, sociabili, adaptabili.  
Calea de urmat este cea prin care ei își folosesc diplomația în mare parte, acționează mult mai mult, câștigând o mai mare încredere în forțele proprii, neavând nevoie de aprobarea unei alte persoane tot timpul. Calea de evitat este cea prin care ei vor avea tendința de a fi vicleni, schimbători, depresivi, hipersensibili, bănuitori unul cu celălalt, indeciși. 

Citește mai multe AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel