Compatibilitatea NUMEROLOGICĂ. Astrolog Nicoleta Ghiriș: Cum calculezi cifra relației EXCLUSIV

Data publicării:
EXCLUSIV

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, a explicat, în exclusivitate pentru SPECTACOLA, cum poți calcula cifra relației și ce semnifică aceasta. 

„Așa cum transmiteam de fiecare dată, o analiză aprofundată a relațiilor urmărește mai multe aspecte astrologice și numerologice, deoarece fiecare știință esoterică poartă cu sine anumite detalii și este bine să se analizeze în profunzime relația, pentru a capta informațiile importante, atât de necesare alcătuirii unui profil corect de compatibilitate.

Numerologic, noi deținem unele numere vibrationale, ce sunt dezvăluite pornind de la data nașterii. Mai departe vom alcătui un profil numerologic la modul  general al unui cuplu, unind cele două cai vibrationale de naștere astfel:

Ea: 14.02 1989    El: 22. 12.1988


Vom calcula fiecare număr vibrațional al nașterii adunând toate cifrele componente ale nașterii și vom reduce numărul final, adunându-l, rezultând atfel o cifră:

Ea: 1+4+0+2+1+9+8+9= 34=3+4=7

El: 2+2+1+2+1+9+8+8= 33= 3+3=6

Numărul vibrațional (7+6=13) adunând cele două cifre, ne vorbește despre cifra vibrationala 4 (1+3=4)

Și astfel vom încerca să descifrăm mai departe cifrele, ce pot reieși din aceste calcule:


Există două cai ale destinului, pe care le poate adopta un CUPLU: calea de urmat sau calea de evitat.

Calea de urmat ar presupune muncă multă din partea acestora, preluând caracteristicile pozitive ale numărului și lucrând spre binele lor, pe când calea de evitat, stagnând evoluția și readucând-i într-o buclă din cadrul aceluiași destin numerologic, care se poate repetă la infinit - până când acei nativi vor înțelege lecția și vor adopta calea bună și cea recomandată evoluției lor.

Și astfel să pornim la drum, printre descrieri nenumărate, care însă au un scop precis, să ne întrebe pe fiecare în parte, dacă ne situăm pe calea de urmat sau cea de evitat, dacă am ales calea spre evoluție sau stagnare în relație.


Cifra 1 - ne prezintă un cuplu de oameni ambițioși, puternici. 

Calea de urmat presupune ambiție și impulsivitate controlate, activitate fără epuizare, manifestarea puterii neîngrădind pe celălalt. Calea de evitat- ne poate prezența acest cuplu adoptând puterea prin tiranie, fiind adesea nemiloși și încăpățânați, egoiști, critici excesiv, carieră primind un loc fruntaș în alegerile lor și în detrimentul celorlalte planuri, având de suferit mai ales planul personal și relațional.

Cifra 2 – ne prezintă un cuplu energetic, alcătuit din oameni pașnici, pasivi, adesea cu înclinații artistice.

Ei se gândesc mai mult decât acționează, colaborează bine, nu sunt foarte inventivi, au însă farmec și intuiție, sunt toleranți, sociabili, adaptabili.  
Calea de urmat este cea prin care ei își folosesc diplomația în mare parte, acționează mult mai mult, câștigând o mai mare încredere în forțele proprii, neavând nevoie de aprobarea unei alte persoane tot timpul. Calea de evitat este cea prin care ei vor avea tendința de a fi vicleni, schimbători, depresivi, hipersensibili, bănuitori unul cu celălalt, indeciși.

Cifra 3 - cuplu de nativi energici, talentați, amabili, creativi, cu multe reușite în ceea ce întreprind, sunt independenți și dornici de a deține controlul. 

Calea de urmat este descrisă de modul în care își folosesc energia și controlul, în realizarea țelurilor comune cuplului. Calea de evitat adoptată poate fi cea, în care ei impun în cuplu părerile lor, cea în care dețin o mare doză de superficialitate, manifestată prin neatenție la partener (rămânând în admirația vieții lor interioare), putând fi mincinoși, vanitoși.


Cifra 4 - cuplu de nativi stabili și practici, eficienți, cu o enormă rezistența.

Numărul 4  îi determina să vadă/manifeste tot timpul un punct de vedere opus, aruncându-i astfel, fără să vrea în sfera rebelilor și a nonconformiștilor, unul cu celălalt. Se pot deseori simți izolați. Calea de urmat necesită muncă în a fi practici, de folos și a investi energie în a menține durabilitatea lucrurilor/relației. Calea de evitat adoptată îi poate face încăpățânați, inflexibili, plictisitori.


Cifra 5 - cuplu de oameni senzuali, vioi, avizi după plăcere, impulsivi, rapizi în gândire, repeziți. Se pricep la a face bani, însă se tem în caz de eșec și bat în retragere. 

Calea de urmat este cea în care ei își folosesc toate atuurile pentru a aduce schimbarea în bine, în orice domeniu/relație sau moment al vieții în care sunt implicați. Calea de evitat  aleasă poate aduce sensibilitatea excesivă aducătoare de probleme nervoase, impulsivitate și iresponsabilitate, desfrânare.


Cifra 6 - cuplu ce aduce cu sine iubirea familială, fidelitatea, seriozitatea. Sunt romantici și devotați în dragoste, având o mare iubire și atracție pentru frumos. 

Calea de urmat amintește de a armoniza cu puterea lor totul în jur, de a se adapta cu ușurință oamenilor cât și situațiilor. Calea de evitat acești nativi tind să fie extrem de încăpățânați, să se amestece cu vehemență în treburile celor din familie și prieteni, să bârfească, să fie geloși, anxioși, intoleranți.


Cifra 7 – cuplu cu înclinații spirituale, filozofice, chestiunile ce țin de material neinteresându-i-i în mod special. Pot avea puteri paranormale, fiind intuitivi. 

Calea de urmat îi îndeamnă spre înțelepciune, spre o înțelegere mistică a lucrurilor și oamenilor. Calea de evitat  îi poate determina pe aceștia să fie introvertiți, rezervați, cinici, sarcastici, polemici, triști, tipicari.

 

Cifra 8  - cuplu ce se poate confruntă cu contradicții și răzvrătiri, putând fi asociat cu mâhnirea, dar și cu succesul în societate. Dețin trăiri intense interioare, însă rămân neînțeleși de cei din jur. Sunt oameni inteligenți, de încredere, energici, ambițioși. 

Calea de urmat  îi îndeamnă la organizarea lucrurilor, implicând în mod eficient și pe ceilalți, îi îndeamnă să fie cât mai corecți în a manifestă puterea, fără intrigi la tot pasul. Situațiile ivite în care vor trebui să ajute pe ceilalți (exceptând familia) dezinteresat (chiar și cu bani), vor contribui și ele la această alegere. Calea de urmat îi poate trăda prin atitudinea rece afișată, prin dominare, dorința de putere, răzbunare, lipsa scrupule, materialism excesiv, egoism.

 

Cifra 9 - cuplu de luptători, ies mai tot timpul victorioși, filantropi, buni, fideli, plini de compasiune.

 Calea de urmat este cea în care aceștia își folosesc trăsăturile menționate, în a ghida pe cei din jur spre o dezvoltare spirituală, fiind aleasă de cei, care dețin înalte calități de curaj și iubire pentru ceilalți. Calea de evitat poate fi preluată de cei certăreți din fire, materialiști, egoiști, posesivi, indiscreți.


Numerele maestre 11, 22,33- nu se reduc la o singură cifra!

Numărul 11, numărul conștiinței mistice - Cuplul care este atins de această energie este tot timpul în căutarea unui echilibru între bine și rău, intuitiv, idealist, generos. 

Calea de urmat  este cea în care își pot împărtăși viziunile și generozitatea, făcând mereu acte caritabile. Calea de evitat  îi aruncă într-o existența în care sentimentul de inutilitate și regretul energiei interioare irosite, aruncându-i în depresie și suferința interioară, izolare și pradă iluziilor.

Numărul 22, numărul constructorului învățător.

Calea de urmat  ne vorbește despre cuplul care îi influențează pe ceilalți în bine, care urmărește un scop, ce poate ajută pe ceilalți, care învață tehnici de construire a unui viitor pe baze reale și corecte, care are spirit de echipa și ne învață cum să conviețuim pe baze solide. Calea de evitat însă, aduce egocentrism, un cuplu care muncește prea mult, cu puțin folos, materialism excesiv. Și acest număr maestru ajunge să trăiască pe această cale simplă un destin simplu 2+2=4, cu toate atributele lui, însă cuprins de regrete și manifestând o tristețe și o nemulțumire din nefolosita energie interioare.

Numărul 33, ne vorbește despre iubire necondiționată și manifestarea ei. 

Cuplul format care alege calea de urmat și este ancorat în înțelegerea profundă a celorlalți, se sacrifică pentru ceilalți. Îi putem regăsi însă folosind calea de evitat în care nu reușesc să manifeste în exterior energia imensă interioară, aceste cupluri ajungând la frustrare și nesiguranța, nemulțumiți de ce le oferă viața”. 
 

Astrolog Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineza (astrologie chineza, specialist feng-shui) și numerologie.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel