Semnificația zilei - 13 februarie 2022. Astrolog Nicoleta Ghiriș: „Să nu mințim! Este o zi în care suntem atacați dacă încercăm să mințim”

Data publicării:

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 13 februarie 2022.

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 13 februarie 2022.

 

„O să avem o energie Jupiteriană, o să fim energici, talentați, amabili. S-ar putea să începem să învățăm câte ceva și să înțelegem cam de ce învătăm un anumit lucru. Trebuie să ne folosim și energia și tot ce deținem în realizarea țelurilor noastre. Este foarte bine să nu deținem o doză mare de superficialitate, adică să nu fim atenți și la, și la, și la, și până la urmă să nu mai facem nimic. Să nu mințim, este o zi în care suntem atacați dacă încercăm să mințim. Să nu fim atenți doar la noi și să fim atenți și la cei din jur. Este posibil ca în ziua asta să se întâmple multe întâlniri, multe distracții”, a explicat pentru Spectacola, astrologul Nicoleta Ghiriș.

Umbrela energetică

 

„Zi perfecta pentru planificare. Avem susținerea sa începem ziua cu planul și lista cu ce avem de făcut- poate și pentru o săptămâna. Setați intenții astăzi, însă este bine sa le scrieți pe hârtie- nu degeaba se spune “ Verba volant, scripta manent”!! O sa căutam sa ne distram cât mai mult, in general pentru a cunoaște lucruri noi, oameni noi. Posibil sa avem idei de cum sa ne petrecem timpul astăzi și pentru ceilalți. Lăsați la postare un comment, orice idee de a ne petrece timpul cat mai ingenios, e bine-venită”,  a scris astrologul Nicoleta Ghiriș pe pagina ei de Instagram. 

 

HOROSCOP CHINEZESC - FEBRUARIE 2022. Astrolog Nicoleta Ghiriș: „Perioadă guvernată de energia ÎMBOLNĂVIRILOR”

 

„Începe o lună energetică care ne aduce în prim plan o energie de îmbolnăviri și ar trebui să încercăm să o diminuăm, pentru a nu crea mai mult disconfort, orice energie negativă poate fi combătută și prin atitudinea noastră, fiind astfel recomandat să încercăm să facem cât mai mult bine în această perioadă, dezamorsând încetul cu încetul această energie.

Energia centrală de îmbolnăviri poate aduce o perioadă cu predispoziție spre o creștere semnificativă a numărului de îmbolnăviri. Se recomandă orice culoare de Metal– alb, gri, în mijlocul caselor/spațiului de birou, pentru a împiedica energia de îmbolnăviri să se propage. Există și remedii împotriva acestei energii. Este recomandat să evităm centrul spațiului în care trăim sau locuim, pentru orice discuții importante sau aprinse, sau cumva să dormim în această zonă a casei (poate dețineți acolo o canapea).

Luna aceasta este luna Tigrului de apă, o lună în care vom deveni mai justițiari (vom cere mai des dreptate), vom avea mai multă inițiativă de investiții, multe mici companii vor dori să își deschidă porțile în acesta lună, idei noi de business vor fi vehiculate.
Încercați să petreceți cât mai puțin timp posibil în mijlocul caselor și al birourilor, chiar și pentru a semna acte importante, dar și pentru orice discuție de business sau legată de relații. Zona centrală va rămâne tot anul afectată și cu mare nevoie de protecție. 
Bineînțeles- fiecare zodie va fi influențată pozitiv sau negativ într-un anumit domeniu.

 
Zodiile și energia ce va guverna această lună pe fiecare dar și remediile necesare sunt:

 

Șobolan: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

Umbrela energiei pierderilor, slăbită, este prezentă în această lună în semnul vostru. Datorită faptului că se creează cu energia umbrela a lunii o energie extrem de  benefică de noroc financiar și material, este recomandat să captați orice câștig înregistrați, mai ales în zona carierei. Luna aceasta puteți primi o prima sau mărire nesperată, un job nou, cu toate că toate indiciile ar duce către potențiale pierderi. Este bine să vă înconjurați totuși de nativi Dragon și Maimuță, să vă ajute să investiți corect sau sa luați decizia corectă. Culorile pe care ar trebui să le adoptați această luna sunt albastru și negru.

 

Vezi aici HOROSCOPUL integral.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel