Semnificația zilei - 12 februarie 2022. Astrolog Nicoleta Ghiriș: „Așteptăm să cadă și drobul de sare”

Data publicării:

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 12 februarie 2022.

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 12 februarie 2022.

 

„O să vină asupra noastră o energie și s-ar putea să fim mai schimbători sau pasivi, pașnici, să așteptăm să cadă și drobul de sare jos. Să înțelegem de ce este necesar să colaborăm mai bine. Să cerem ajutorul în această zi, să nu facem doar de unii singuri, să fim sociabili, să știm cum să cerem, când cerem ceva. Aici o să câștigăm o mai mare încredere în forțele proprii și nu va mai conta neapărat aprobarea din partea celorlalți. Este bine să nu fim în această zi extrem de schimbători, extrem de indeciși”, a explicat pentru Spectacola, astrologul Nicoleta Ghiriș.

Umbrela energetică

„Umbrela energetica a zilei este una de armonizare a cuplurilor, fie ele formate din prieteni, parteneri, etc. Ne susține aceasta energie sa facem lucruri împreuna. Astăzi stam mai lipiți unii de ceilalți decât pentru un an întreg. Ce trebuie sa înțelegem însă, este sa canalizam corect aceasta energie și sa conștientizam dependentele noastre, dacă este cazul in orice relație- sa aducem acolo și rezolvarea acestora”, a scris astrologul Nicoleta Ghiriș pe pagina ei de Instagram. 

 

HOROSCOP CHINEZESC - FEBRUARIE 2022. Astrolog Nicoleta Ghiriș: „Perioadă guvernată de energia ÎMBOLNĂVIRILOR”

 

„Începe o lună energetică care ne aduce în prim plan o energie de îmbolnăviri și ar trebui să încercăm să o diminuăm, pentru a nu crea mai mult disconfort, orice energie negativă poate fi combătută și prin atitudinea noastră, fiind astfel recomandat să încercăm să facem cât mai mult bine în această perioadă, dezamorsând încetul cu încetul această energie.

Energia centrală de îmbolnăviri poate aduce o perioadă cu predispoziție spre o creștere semnificativă a numărului de îmbolnăviri. Se recomandă orice culoare de Metal– alb, gri, în mijlocul caselor/spațiului de birou, pentru a împiedica energia de îmbolnăviri să se propage. Există și remedii împotriva acestei energii. Este recomandat să evităm centrul spațiului în care trăim sau locuim, pentru orice discuții importante sau aprinse, sau cumva să dormim în această zonă a casei (poate dețineți acolo o canapea).

Luna aceasta este luna Tigrului de apă, o lună în care vom deveni mai justițiari (vom cere mai des dreptate), vom avea mai multă inițiativă de investiții, multe mici companii vor dori să își deschidă porțile în acesta lună, idei noi de business vor fi vehiculate.
Încercați să petreceți cât mai puțin timp posibil în mijlocul caselor și al birourilor, chiar și pentru a semna acte importante, dar și pentru orice discuție de business sau legată de relații. Zona centrală va rămâne tot anul afectată și cu mare nevoie de protecție. 
Bineînțeles- fiecare zodie va fi influențată pozitiv sau negativ într-un anumit domeniu.

 
Zodiile și energia ce va guverna această lună pe fiecare dar și remediile necesare sunt:

 

Șobolan: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

Umbrela energiei pierderilor, slăbită, este prezentă în această lună în semnul vostru. Datorită faptului că se creează cu energia umbrela a lunii o energie extrem de  benefică de noroc financiar și material, este recomandat să captați orice câștig înregistrați, mai ales în zona carierei. Luna aceasta puteți primi o prima sau mărire nesperată, un job nou, cu toate că toate indiciile ar duce către potențiale pierderi. Este bine să vă înconjurați totuși de nativi Dragon și Maimuță, să vă ajute să investiți corect sau sa luați decizia corectă. Culorile pe care ar trebui să le adoptați această luna sunt albastru și negru.

 

Vezi aici HOROSCOPUL integral.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel