Semnificația zilei- 17 martie 2022. Astrolog Nicoleta Ghiriș: Atenție mare la gânduri!

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Simon Harmer
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Simon Harmer

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 17 martie 2022.

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 17 martie 2022. 

"Este o zi în care noi ar trebui să fim undeva mult mai eficienți. Este în funcție și de cum gândim. Dacă gândim pozitiv este posibil să primim ceva bun, dacă gândim negativ este posibil să primim pierderi. Atenție mare la gânduri în această zi. Situațiile ivite astăzi ne îndeamnă la organizare eficientă și nu trebuie să avem o atitudine rece, afișată prin dominare și lipsă de scrupule", a explicat pentru Spectacola, astrologul Nicoleta Ghiriș.

Nicoleta Ghiriș: "Putem avea un beneficiu astăzi"

"Avem posibilitatea sa înțelegem altfel lucrurile ce ni se întâmpla, sa analizam mai bine și sa aducem înțelegere asupra unor oameni sau fapte. Zi supusa planificarilor de orice fel, cu șanse de câștig. Sigur putem avea un beneficiu astăzi, dacă suntem înțelepți și vedem partea plină a paharului", a scris Nicoleta Ghiriș pe contul ei de Instagram. 

HOROSCOP CHINEZESC - MARTIE 2022. Astrolog Nicoleta Ghiriș: „Perioadă guvernată de o energie lunară de succes”

Perioadă guvernată de o energie lunară de succes, însă destul de instabilă

„Începe o lună energetică care ne aduce în prim plan o extrem de instabilă energie de ușor succes, însă energia anuala fiind extrem de agresiva, orice combinație cu ea va genera anul asta doar energie, pe care sa încercăm sa o diminuam, să nu uităm că  orice energie negativă poate fi combătută și prin atitudinea noastră, fiind astfel recomandat să încercăm să facem cât mai mult bine în această perioadă, dezamorsând încetul cu încetul această energie umbrelă.
Energia centrală realizată intre luna si energia anuală poate aduce în continuare probleme de sănătate in jurul nostru (probleme de auz, alte îmbolnăviri), tot anul rămânând centrul extrem de sensibil pe această zona. Se recomandă în continuare orice culoare de Metal– alb, gri, în mijlocul caselor/spațiului de birou, pentru a împiedica energia de îmbolnăviri să se propage. Există și remedii împotriva acestei energii. Este recomandat să evităm centrul spațiului în care trăim sau locuim, pentru orice discuții importante sau aprinse, sau cumva să dormim în această zonă a casei (poate dețineți acolo o canapea).

Luna Iepurelui de apă

Luna aceasta este luna Iepurelui de apă, o lună în care vom deveni mai suspicioși si mai temători la tot pasul (posibil sa avem senzația ca cineva ne-ar putea păcăli cumva). Atenție la speculații financiare, riscați sa rămâneți fără banii investiți.
Rămâne ca o recomandare generală, să petreceți cât mai puțin timp posibil în mijlocul caselor și al birourilor, chiar și pentru a semna acte importante, dar și pentru orice discuție de business sau legată de relații. Zona centrală va rămâne tot anul afectată și cu mare nevoie de protecție. 
Bineînțeles- fiecare zodie va fi influențată pozitiv sau negativ într-un anumit domeniu.

Citește continuarea AICIGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel