Semnificația viselor. Lidia Fecioru: „Mintea te minte. Creează tot felul de monştri”

Lidia Fecioru, foto Facebook
Descriere foto: Lidia Fecioru, foto Facebook

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit ce semnifică anumite vise și cum ne pot influența viața.

Invitată în platoul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, Lidia Fecioru a explicat cum poate stresul să ne influențeze visele. De asemenea, bioenergoterapeutul spune că anumite vise pot avea o semnificațe aparte și ne pot prevesti anumite lucruri care se vor întâmpla. 


Noi toţi avem subconştientul încărcat cu tot felul de informaţii. Fiecare trăieşte, are trăiri, sentimente, trec mulţi prin probleme, prin stres. Iar în perioada de stres, tot timpul, visele noastre vor fi mai grele.

Pentru că ce trăim noi, temerile noastre, fricile noastre, sunt cele care ne vor da întotdeauna coşmaruri. Există şi ego-ul din noi şi tot ce ţine de sentimente.

Un gând creează încă zece. Adormim cu subconştientul încărcat şi tot ce înseamnă aceste gânduri. Destul de urâţele pentru noi pentru că nu ni se odihneşte mintea.

V-am învăţat să intrăm în stare Alpha: să numărăm înapoi de la 100 înainte de a adormi. Făcând chestia asta nu vom mai da voie creierului nostru să mai aibă altă ocupaţie decât a se gândi la următorul număr şi astfel nu mai dăm voie minţii să ne controleze starea”, a explicat Lidia Fecioru la Antena 3. 


Mai mult, bioenergoterapeutul spune că un ritual sănătos de spmn ne poate scăpa de coșmaruri. 


„Dacă stăm să trăim supărarea noaptea în pat ne îmbolnăvim. Stresul este cea mai mare sursă de îmbolnăvire. Grijile, problemele, supărarea, ciuda, toate chestiile astea sunt ca un pic de otravă pe care noi, înainte de a dormi, ne-o turnăm în interiorul nostru.

Înainte de a dormi trebuie să spunem o rugăciune, să spunem ce ne dorim, să fim sănătoşi. Ultima informaţie pe care o spunem, aia va funcţiona.

Eu îi rog pe oameni să facă acest exerciţiu. Să nu mai pună ceasul să sune, dar înainte să adoarmă să spună ora la care vor să se trezească şi funcţionează ceas”, a mai explicat bioenergoterapeutul.

 

Semnificația viselor


Mintea te minte. Creează tot felul de monştri. Ţine-ţi mintea ocupată.


Visele repetitive - un semn să facem ceva

Visele vin întotdeauna cu atenţionări, dar mulţi nu le iau în considerare, mulţi nu le ţin minte.

Visele în care zbori

Există mai multe interpretări, iar o variantă mai modernă, tot ce înseamnă levitaţie, că pluteşti, înseamnă efectiv că lupţi ceva pentru ce îţi doreşti şi încerci să faci să fie mai uşor. Noi trebuie să ţinem cont de ele şi să le acţionăm exact în momentul respectiv.

Levitaţa poate să dea şi nişte atenţionări de probleme cardiace pentru că ori ne-am supărat inima ori am fost prea obosiţi şi s-au strâns prea multe. Înseamnă ambiţia noastră de a ne îndeplini planurile.

Apa în vis

Cascada înseamnă de fapt apa. E foarte important dacă apa e curată sau murdară. Pentru că a te zbate într-o apă murdară înseamnă a trăi într-o nefericire, dar o apă curată e o informaţie care trebuie să vină către noi. Trebuie să ne uităm dacă în cascadă există o piatră sau ceva care obstrucţionează apa.

 

Ce înseamnă dacă visezi dinți

Povestea cu dinţii din vis are multe conotaţii şi dacă le luăm şi pe cele actuale este că trebuie să contextualizăm. Există persoane care scrâşnesc din dinţi în somn, iar asta înseamnă stres.

Semnificaţia visului este legată de stres. Dacă visezi că îţi cade un dinte, din faţă, automat cineva apropiat l-ai pierdut, moare.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 10 apr 2021, 20:49 | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience