Semnele zodiacale DEPENDENTE de cumpărături. Cheltuie mai mult decât câștigă

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor freestocks
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor freestocks

Există oameni care cumpără lucruri din necesitate, dar există și oameni care cumpără pur și simplu. Acest impuls de a cumpăra ceva este atât de mare la unii oameni încât ajung să dea faliment, să trăiască în datorii sau să fie și ei total la limită. Așadar, iată câteva semne zodiacale care pot fi dependente de cumpărături.

Segetător

Ei nu ezită nici măcar o secundă înainte de a introduce cardul de credit. Dar fac acest lucru pentru a călători și pentru experiențe noi. Le place să exploreze lucruri și locuri noi. Vor cheltui, deși rar, pe lucruri materialiste, cum ar fi machiajul, gențile și pantofii etc.

Gemeni

Și ei au o problemă atunci când vine vorba de cumpărături. Capcana aici este că ei cheltuiesc pe programe, ateliere și cursuri. Le place să se apuce de hobby-uri noi, dar se pot înscrie la mai multe dintr-o dată și apoi se chinuie să se descurce. Partea bună este că nu cheltuiesc pe lucruri materiale.

Pești

Ei sunt cei mai răi când vine vorba de gestionarea banilor. Vor face terapie cu amănuntul o dată la două zile. O folosesc ca pe o evadare din realitate, iar apoi fiorul îi face dependenți. Nu trebuie să aibă niciodată aplicații de cumpărături online pe telefon, deoarece cheltuiesc mai mult decât câștigă.

Scorpion

Dorințele lor sunt puternice. Fie că sunt sexuale sau materialiste, acești oameni pot exagera. Ei prosperă în a vrea să aibă totul. Au gusturi scumpe și au tendința de a cheltui pe bijuterii, artă, antichități și unele artefacte foarte rare.

Leu

Sunt elegante și le place să atragă atenția, așa că le place să se țină la curent cu sezonul actual sau să cumpere lucruri care îi vor face pe oameni să se întoarcă. Le place să se răsfețe cu branduri și designeri. Mergeți să le vedeți dulapurile, veți simți cu siguranță acel fior de invidie. Le place să-și umple și să-și actualizeze dulapul, indiferent cât de scump este magazinul.

Cum să ECONOMISEȘTI banii, în funcție de semnul zodiacal

Berbec

 

Pentru a economisi bani și a vă abține de la indulgențe impulsive, trebuie să vă provocați și să vă stabiliți obiective săptămânale. Împingeți-vă să nu cheltuiți nici măcar un leu pe parcursul întregii zile sau săptămâni. Dacă trebuie să mergeți la cumpărături, atunci lăsați cardurile acasă și luați puțini bani, astfel încât să cumpărați doar ceea ce aveți nevoie.

Taur 

Elaborați un plan de economisire pentru dumneavoastră. Dacă trebuie să cumpărați un produs, economisiți separat pentru acesta. În acest fel, veți fi mai concentrat și mai bine orientat în ceea ce privește cheltuielile.

Gemeni

 

Încercați să economisiți automat pentru obiective mai mari, cum ar fi o vacanță lungă sau chiar planuri de pensionare. În acest fel, nu trebuie să faceți un efort suplimentar și economisiți automat.

Rac

 

Faceți diferite tipuri de fonduri pentru diferite lucruri. De exemplu, economisiți într-un alt borcan sau cont pentru îngrijirea de sine, un altul pentru vacanța în care doriți să mergeți, alocați fonduri pentru obiective specifice.

Citește continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel