Horoscop: Cum să ECONOMISEȘTI banii, în funcție de semnul zodiacal

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa unplash/ autor: lucas Favre
Descriere foto: Sursa unplash/ autor: lucas Favre

Când vreți să vă faceți plăcerile, fiecare dintre dintre noi ar trebui să se gândească la venituri. Iată cum puteți economisi bani, în funcție de semnul zodiacal.

Berbec

 

Pentru a economisi bani și a vă abține de la indulgențe impulsive, trebuie să vă provocați și să vă stabiliți obiective săptămânale. Împingeți-vă să nu cheltuiți nici măcar un leu pe parcursul întregii zile sau săptămâni. Dacă trebuie să mergeți la cumpărături, atunci lăsați cardurile acasă și luați puțini bani, astfel încât să cumpărați doar ceea ce aveți nevoie.

Taur

 

Elaborați un plan de economisire pentru dumneavoastră. Dacă trebuie să cumpărați un produs, economisiți separat pentru acesta. În acest fel, veți fi mai concentrat și mai bine orientat în ceea ce privește cheltuielile.

Gemeni

 

Încercați să economisiți automat pentru obiective mai mari, cum ar fi o vacanță lungă sau chiar planuri de pensionare. În acest fel, nu trebuie să faceți un efort suplimentar și economisiți automat.

Rac

 

Faceți diferite tipuri de fonduri pentru diferite lucruri. De exemplu, economisiți într-un alt borcan sau cont pentru îngrijirea de sine, un altul pentru vacanța în care doriți să mergeți, alocați fonduri pentru obiective specifice.

Leu

 

În loc să faceți cumpărături emoționale, fiți puțin mai practici și gândiți-vă la modalități inovatoare atunci când vine vorba de cadouri. În loc să cumpărați un pian scump pentru soțul dvs. sau o chitară pentru soția dvs., încercați să luați împreună lecții de gătit sau cursuri de muzică. Lucruri care produc momente și au costuri reduse.

Fecioară

 

Puteți opta pentru un plan de economisire automată sau chiar să investiți în lucruri care au un beneficiu pe termen lung.

Balanță

 

Încearcă să plătești totul în numerar. Acest lucru vă va ajuta să vă vedeți punctele slabe și apoi puteți căuta diferite modalități de a vă economisi banii.

Scorpion

 

Luați ajutorul unui planificator financiar, folosiți-vă resursele. Nu vă asumați riscuri financiare. Vedeți unde economisiți și unde pierdeți.

Segetător

 

Visează frumos, este dreptul tău, dar fă-ți economii pentru a evita un viitor slab. Economisiți o anumită sumă în fiecare lună, fără greș.

Capricorn

 

Vă descurcați foarte bine cu economiile, pentru că este o a doua natură pentru dumneavoastră, dar este recomandat să vă economisiți banii acolo unde obțineți o dobândă mai mare.

Vărsător

 

Abțineți-vă de la risipă. Este foarte important să aveți  rezervă financiare, deoarece sunteți un cheltuitor temperamental.

Pești

Construiți un fond de urgență, investiți pe piața mutuală după ce vă consultați cu cineva care se pricepe la aceste lucruri. De asemenea, ați putea încerca programe de recoltare a bijuteriilor, în cadrul cărora economisiți o sumă în fiecare lună, iar brandul vă dă o parte din ultima tranșă. Până la final ai putea să cumperi aur ca investiție, potrivit timesofindia.comGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel