Semnalele care îți spun că relația ta este sortită eșecului. Detaliile la care trebuie să fii atent

Sursa foto: unsplash, autor Nick Herasimenka
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Nick Herasimenka

Ați investit timp. V-ați deschis despre lucruri pe care ați crezut că nu le veți împărtăși niciodată cu nimeni. Ați dat atât de multă energie acestei relații. Dar acum, în spatele minții tale, se agită niște mici sentimente - gânduri care șoptesc: "Această relație și-a urmat cursul? Este timpul să merg mai departe?". Aceasta este o întrebare dificilă, deoarece sunt atât de multe emoții implicate.

 

Există câteva indicii care să te ajute să știi când să te desparți de cineva, dar înainte de a începe, amintește-ți regula de aur a despărțirii: Pune capăt relației dacă nu mai ești fericit și dacă ai puține motive să crezi că vei fi fericit în curând. Fericirea ta ca individ este motivul suprem pentru care faci ceea ce faci. Probabil că ați început această relație pentru că, într-un fel, a contribuit la fericirea dumneavoastră. Atunci când fericirea este în pericol, ar trebui să luați serios în considerare posibilitatea de a merge mai departe în viață.

Semnalele care îți spun că relația ta este sortită eșecului

1. Abuz verbal, emoțional sau fizic

Comportamentul abuziv de orice fel - verbal, emoțional sau fizic - este absolut inacceptabil. Ar trebui să părăsiți cu siguranță o relație abuzivă și să luați măsurile adecvate pentru a vă asigura siguranța în timpul procesului de despărțire.

2. Trădarea încrederii dvs.

Aceasta este una evidentă, dar tot o voi menționa. Dacă iubitul tău te înșeală în timp ce amândoi sunteți într-o relație serioasă, nu ar trebui să eziți să îl părăsești fără regrete și să mergi mai departe cu viața ta. Dacă te înșală o dată, mai mult ca sigur te vor înșela din nou. Pur și simplu nu este ceva de care ai nevoie în viața ta.

3. Le simți dragostea și sprijinul doar în momentele bune

Atunci când ești fericit sau entuziasmat de ceva, este firesc să simți că cei din jur te iubesc și te susțin. Dar ce se întâmplă atunci când ești "la pământ" sau ai un caz sever de depresie? Mai simțiți că partenerul dvs. de viață vă este alături?

Dacă nu, atunci există un motiv pentru care vă simțiți astfel: nu vă mai iubesc la fel de mult ca înainte. Din nou, acesta este un semn revelator că este timpul să mergi mai departe de relație.

4. Nu te dezvolți din punct de vedere personal ca urmare a relației

Ar trebui să te afli într-o relație care să contribuie la creșterea ta ca individ - o relație care să fie pozitivă pentru tine (în mare parte, cel puțin), nu negativă. Așadar, dacă descoperi că relația ta începe să-ți împiedice avansarea și creșterea ca individ, ia în considerare posibilitatea ca relația să nu facă cu adevărat nimic pentru tine.

5. Prietenii și familia ta cred că nu sunt buni pentru tine

Aceasta este o problemă delicată - și NU este o regulă dură și strictă. În general, dacă prietenii apropiați și familia - care te cunosc de ceva timp - nu cred că persoana cu care ești nu este bună pentru tine, atunci este foarte posibil ca cei dragi să vadă ceva ce tu nu vezi. Dacă ei cred că ar trebui să puneți capăt relației, cel puțin asigurați-vă că ascultați și păstrați o minte deschisă.

Ține minte doar că, dacă nu te trezești în mod constant încântată să te vezi și să petreci timp cu partenerul tău, atunci este foarte probabil ca acesta să fie modul subtil al minții tale de a-ți spune că relația nu îți satisface nevoile, potrivit yourtango.com

Citește și: Misha, luptă aprigă cu kilogramele în plus. Cât de mult s-a îngrășat fosta soție a lui Connect-R: ”Aș devora frigiderul”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 08 sep 2023, 11:15 | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience