Selly vrea să fie iar șofer. Vloggerul a susținut examenul pentru permisul auto: „Eu spun că am făcut bine”

Data actualizării: | Data publicării:

Selly a avut astăzi examenul teoretic pentru redobândirea permisului auto, după ce a rămas pieton din cauza vitezei.

Selly încearcă să revină la volan, după ce judecătorii l-au lăsat pieton. Vedeta a susținut astăzi sala pentru a obține permisul auto din nou. Din fericire, acesta a reușit să obțină punctajul maxim de 15 puncte.

„Dragii mei prieteni după extrem de multe încercări în acest sens astăzi în sfârșit am avut onoarea de a da examenul pentru redobândirea permisului. Am dat sala, eu zic că am făcut bine. Acum așteptăm rezultatele de la domnul polițist”, a spus Selly pe Insta Story.

 

Cum și-a „pierdut” Selly permisul de conducere

 
În vara lui 2020, Andrei Șelaru, cunoscut sub numele de Selly, a fost a fost surprins de radar circulând cu o viteză de 189 km/h  pe A1, din direcția Pitești spre București.

Vloggerul a depășit viteza maximă admisă, de 130 km/h. La momentul respectiv, polițiștii care l-au oprit i-au dat amendă și i-au suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile. 

Vedeta a  a contestat însă procesul verbal, iar la începutul lui 2021 a aflat că a pierdut procesul și că rămâne fără permis. 

Inițial, vloggerul nu a dat amănunte despre ce s-a întâmplat atunci, însă recent a povestit cu lux de amănunte toată isprava. 


 

Ce l-au învățat oamenii legii
 


Vloggerul a afirmat că tocmai oamenii legii l-au învățat să facă o contestație în privința deciziei pe care chiar ei au luat-o. 

„Mi-a căzut cerul în cap, pentru că mi-am dat seama că am scăpat de BAC, am și eu dreptul la o vacanță. Era începutul verii, aveam planuri: să mă duc la mare, să mă duc la munte. Ca să nu mai zic de câte drumuri trebuia să fac Craiova-București, cu mutarea. Polițiștii m-au recunoscut, știau cine sunt. Când am greșit, îmi asum. Să nu credeți cumva că poliția din România tratează în mod preferential vedetele. M-am împrietenit cu polițiștii și le-am făcut salut video pentru copii. Și ei mi-au zis să fac contestație, pentru că noi, împrietenindu-ne, le-am zis: «Băi, sincer vă zic, faceți un lucru corect că îmi luați permisul, dar mă puneți într-o situație foarte nasoală, pentru că eu am foarte multe drumuri de făcut, călătoresc foarte mult cu mașina». Și ei mi-au zis: «Fă, tată, contestație. Faci contestație, stai liniștit, mai ai un an de zile permis, relaxat. Și, când o să ai o perioadă mai puțin aglomerată, pierzi contestația și stai trei luni fără permis». Și le-am zis: «Bă, aveți dreptate»! Deși nu e corect să faci contestație atunci când tu știi că ai greșit. Ideea e că nu puteam să pierd permisul atunci. Am sunat un avocat și l-am angajat să facă contestație. N-am știut că avocatul a scris în contestație că polițistul a scris urât. Sincer, polițistul a scris urât, a scris groaznic, abia înțeleg ce scrie în proces. Deci mi se pare că chestia asta e oarecum întemeiată. Ideea e că nu sunt eu idiot să contest scrierea unui polițist în instanță. Știam că o să pierdem, doar voiam să mai amănâm un pic, ca să trec eu cu permis peste perioada aia în care făceam foarte multe drumuri”, a spus Selly pe YouTube, în urmă cu ceva timp. 

 


Câți bani câștigă Selly din online

 

Selly este unul dintre cei mai urmăriți vloggeri din România. A început de la o vârstă fragedă, iar acum a ajuns să câștige sume foarte mari de bani.

„E vorba de Google AdSense. AdSens-ul se bazează pe vizualizările pe care le faci în YouTube. Contează cine se uită, puterea de cumpărare a publicului. La mine AdSens-ul asta crește peste 10.000 de euro, scade sub 10.000 de euro. 15.000 de euro am câștigat cel mai mult într-o lună”, a declarat Selly, în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță.


Chiar dacă s-a vehiculat că ar fi strâns deja primul milion de euro, Selly nu a vrut să dea curs zvonurilor și nu a spus cât a câștigat până acum din Youtube. 


„Sunt mulțumit de veniturile pe care le am. E o mândrie pentru mine. Lumea are impresia, când spui averea unui om, că sunt banii pe care omul ăla îi are în cont. Când spui averea lui Jeff Bezos oamenii își imaginează că cele 150 de milioane îi are fizic, în conturile bancare. Acelea sunt activele. Nu e ca și cum poți ști acum câți bani ai exact.

Care e averea ta sau cât valorezi tu. Pot să spun cu siguranță că brandul pe care l-am construit și imaginea cu siguranță acestea valorează peste un milion de euro… mult peste un milion de euro. În rest, sume exacte de bani și lucruri de genul ăsta nu îmi stă în caracter să le discut, din contră, e un lucru de mulțumire”, a mai adăugat vloggerul.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel