Selly, val de „ură” în mediul online, după ce a ajuns la spital. Vloggerul a răbufnit: „M-am pus pe picioare”

Data publicării:

Selly a reacționat, după ce a fost ținta unor răutăți.

Selly a ajus zilele trecute la spital, de urgență, din cauza infecției cu Covid.

Selly: „Am făcut febră 40 de grade”

Selly le-a povestit fanilor, pe rețelele de socializare, că a fost testat pozitiv cu virusul Sars-Cov2 și a avut temperatură foarte mare, motiv pentru care a decis să apeleze la ajutorul mediculor. Din cauza faptului că se simțea din ce în ce mai rău, vloggerul a decis să plece spre spital cu mașina personală spre cea mai apropiată unitate spitalicească. 

„Am COVID. Deci fix zilele ăstea când aveam cea mai multă treabă.(...) Aseară pe la un 5 m-a luat așa o durere în gât, o dificultate la înghițire efectiv, gâtul iritat maxim, pe la 7 m-au luat niște frisoane de stăteam cu geaca pe mine în birou și cu căldura dată la maxim.

Am ajuns acasă am făcut febră 40 de grade, am sunat la salvare, m-am urcat în mașină și m-am dus singur la spital, am ajuns la spital, a mai trecut o oră cu perfuzii cu alea, am primit un telefon, era salvarea care a ajunsese, o oră și 20 i-a luat să ajungă. Dacă o oră 20 îi ia să ajungă la salvare eram deja mort. La testul rapid a ieșit negativ, la testul PCR de la spital este pozitiv, sunt pozitiv la COVID, am o formă nasoală de COVID, teoretic e tot o formă ușoară, dar e o formă din aia ușoară mai nasoală. Eu sunt și vaccinat, dar uite că s-a întâmplat.(...) Am fost acum iar la spital să-mi dea antivirale și n-am mai fost atât de slăbit și de distrus fizic ca și organism, nu-mi aduc aminte să fi fost vreodată. (...)”, a transmis Selly în mediul online.

Val de ură

Sellly a dezvăluit că a fost ținta unor răutăți, în ultima perioadă, după ce a fost infectat cu Covid. Vloggerul a postat 


''Acum știți cum e săptămâna a trecut, eu m-am făcut bine, m-am pus pe picioare, dar ăștia tot sărmani frustrați rămân. Nu pot să înțeleg mentalitatea asta, e ceva...Atâta ură degeaba. Când te uiți așa la ei sunt foare respectabili, le-ai ceda locul în metrou dacă i-ai vedea și când vezi cum se comportă în mediul online, în spatele unei tastaturi, e ceva rău de tot'', a mărturisit Selly pe rețelele de socializare.

Vloggerul a redat cîteva dintre comentariile răutăcioase ale internauților. 

„Păcat.. înțeleg ca nu a crăpat”
„Saracu. Cantau manelistii la inmormantare”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Selly.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel