Selly și Dorian Popa au ajuns la sapă: „Nu mai merge treaba cu vlogul. Am rămas faliți”

Data actualizării: | Data publicării:
Selly și Dorian Popa, foto Instagram
Descriere foto: Selly și Dorian Popa, foto Instagram

Selly și Dorian Popa și-au șocat fanii cu ultima lor declarație. Cei mai bine plătiți vloggeri din România s-au pozat într-o postură inedită și au spus că au rămas faliți.

Milioanele de urmăritori nu au fost de ajuns pentru Selly și Dorian Popa, care au intrigat publicul cu ultima lor postare. 


Cei doi vloggeri s-au pozat împreună pe un câmp, în timp ce împart o cazma. Deși imaginea în sine era intrigantă, Selly și Dorian Popa au plusat cu o declarație halucinantă:

 “Nu mai merge treaba cu vlogul, am ramas faliți și am trecut la sapă... dacă aveți nevoie de doi muncitori necalificați (…) rugăm seriozitate!!”, Selly lăsând și un număr de telefon.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. Dacă unii au interpretat cu umor postarea celor doi, alții i-au criticat pentru că au ales să glumească pe seama muncitorilor.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SELLY (@selly)

:“Ați îngropat haterii? Nice…”, “Nu prea e ok să faci mișto de muncitori...”, ”O idee bună de vlog este ca sa plantați câțiva copacii, dacă tot v-am văzut cu cazmaua în mâna m-am gândit că ar fi o idee bună!”, ”Mare figură ești Selly, caterincă maximă”, ”În primul rând aceea este o cazma, nu o sapă!”, au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel