Selly, reacție virală după ce Gheboasă a fost amendat de Jandarmerie după concertul de la Untold

Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ Selly
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ Selly

Selly, unul dintre cei mai urmăriți vloggeri din România, a reacționat pe contul lui de YouTube după ce Gheboasă a fost amendat de Jandarmerie după concertul de la Untold 2023.

Selly a reacționat după ce trapperul Gabriel Gavril, cunoscut sub numele de scenă Gheboasă, a fost amendat de Jandarmeria din Cluj cu 1.000 de lei după concertul de la Untold. El consideră că decizia Jandarmeriei de a-l amenda pe Gheboasă în urma prestației sale este doar un exercițiu de PR.

„Jandarmeria Română l-a amendat doar pe Gheboasă. De ce? Pentru că sunt niște penibili pe care nu îi interesează să aplice legea echitabil, ci să dea bine pe Facebook. Asta nu e altceva decât un exercițiu PR penibil al Jandarmeriei Române, dar vom vorbi despre ei mai încolo.

Acum să ne întoarcem un pic la isteria care s-a creat pe Facebook după momentul lui Gheboasă de la Untold.

Cei care contestă prestația lui spun că sunt mesaje toxice, nocive pentru copii, că mesajele astea distrug mințile copiilor care nu sunt încă formate, nu au încă un filtru format. Că astfel de oameni distrug mințile tinere, care nu sunt încă formate.

 

Hai să o luăm cu începutul. Sunt mesajele din muzica trap toxice?”, a spus Selly.

 

Citește continuarea pe DC News. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel