Selly, amendat de poliție după petrecerea de ziua lui. Cum a încălcat vloggerul legile din pandemie

Data publicării:
Selly, sursa instagram
Descriere foto: Selly, sursa instagram

Selly a fost amendat de poliție, după ce și-a petrecut ziua de naștere cu mult fast alături de mai mulți maneliști, care au întreținut atmosfera.

Recent, Selly a împlinit frumoasa vârstă de 20 de ani. Celebrul vlogger a sfidat legile din pandemie, astfel că poliția i-a făcut un "cadou" de toată frumusețea. În urma mai multor filmulețe postate pe rețelele de socializare,  în care apare alături de maneliști celebri, care au venit să întrețină atmosfera, oamenii legii au decis să intervină.

Petrecerea a avut loc sămbătă seara, iar pe rețelele de socializare au apărut mai multe filmulețe de la eveniment. Într-unul din ele, vloggerul le-a mulțumit tuturor celor prezenți.

„A fost o petrecere extraordinară, băieți, vă mulțumesc”.

La scurt timp, poliția a emis un comunicat în care se arată că s-a intervenit la „un eveniment privat”, la care au participat peste 20 de persoane care nu au respectat măsurile de protecție impuse de autorități în contextul epidemiei de Covid-19.

De asemenea, poliția a anunțat că au fost indentificate și trei persoane, printre care și Selly și că s-au dat amenzi în valoare totală de peste 15.000 de lei.

„La data de 28 februarie, polițiștii orașului Snagov s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în orașul Snagov a fost organizat un eveniment privat, la care au participat peste 20 de persoane, încălcând normele de protecție sanitară. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat, până la acest moment, proprietarul societății, un participant și organizatorul evenimentului. Aceștia au fost sancționați contravențional, conform prevederilor Legii nr. 55/2020, cu amenzi în valoare de 15.000 de lei, pentru nerespectarea masurilor de protecție individuală”, se arată în comunicatul autorităților, potrivit Libertatea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel