Selly: „N-am avut timp să citesc beletristică. Eu muncesc de la 12 ani”

Data publicării:

Selly, în vârstă de 22 ani, a fost întrebat câte cărți a citit.

Răspunsul său a fost: „nici multe, nici puține. Din câte îmi aduc aminte, cred că vreo 15 cărți, excluzând cărțile de când eram foarte, foarte mic. Ultima carte pe care am citit-o și pe care o recomand oricui se numește „Principii” de Ray Dalio. Sunt principii de viață, dar și principii de afaceri. O altă carte care mi-a plăcut foarte mult a fost „Sapiens”, scrisă de Yuval Noah Harari. Dar 90% din lucrurile pe care le-am învățat, le-am învățat căutându-le punctual pe Internet. N-am învățat din cărți să filmez, să editez sau să montez”.

Întrebat de Denise Rifai, la Kanal D, dacă a citit beletristică, Selly a zis: „N-am avut timp. Eu muncesc de la 12 ani. Am citit foarte puține cărți de ficțiune”.

„Muncesc foarte mult. Pare că doar mă distrez. Este foarte greu de văzut munca din spate și tot ce se întâmplă. Am o mare pasiune pentru ce înseamnă business. Când eram mic am făcut programare și eram foarte bun la asta. Încă n-am avut șansa să fac ceva în segmentul IT fiindcă, de la o vârstă foarte fragedă, m-am apucat de vlogging”, a mai zis Selly. 

Citește întreaga știre pe DC News. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel