Selly a fost un adolescent rebel. Viciul din cauza căruia părinții lui îl pedepseau des

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Povești de Film, cu Mara Bănică/Youtube
Descriere foto: Sursă foto: Povești de Film, cu Mara Bănică/Youtube

Selly, apariție rară! Vloggerul și-a deschis sufletul și a dat detalii personale din viața sa. Iată ce a mărturisit acesta!

Selly s-a axat pe carieră și vorbește foarte rar despre familia sa, motiv pentru care puțini știu cine sunt părinții cunoscutului vlogger. De această dată, însă, Selly  a dat mai mult din casă.

Selly și-a supărat părinții în adolescență

Invitat în cadrul podcastului „Povești de film, cu Mara Bănică”, Selly a povestit despre o experiență personală din viața sa. Tânărul a mărturisit că părinții erau duri cu el și că, atunci când au aflat că fumează, au fost foarte dezamăgiți de el.

„Fumez de când eram mic, de mulți ani. Prima țigară am fumat-o la 14 an și 2-3 luni mai târziu m-au prins ai mei. Și da, m-au pedepsit. Știi cum e, te apuci de fumat și pare foarte cool, la vremea respectivă. Nu m-am afișat niciodată, nici nu prea vorbesc despre treaba asta (...). E un viciu pe care-l am. ”, a povestit Selly, în podcastului găzduit de Mara Bănică.

Te-ar putea interesa și: Selly, pregătit să devină tătic, la 23 de ani. „Când facem și noi unul? Îmi doresc să fiu un tată tânăr”. Reacția iubitei sale, Smaranda Știrbu

Ce spune Selly despre cearta dintre el, Iorga și Adrian Elicopter de Luptă

Cu toții am auzit de scandalul dintre Selly și doi dintre influencerii momentului. Iorga și Adrian Elicopter de Luptă, căci despre ei e vorba, s-au afișat pe rețelele de socializare, unde i-au adus cuvinte jignitoare lui Selly. Întrebat de Mara Bănică, acesta a recunoscut că toată cearta a fost reală, ci nu au vrut să facă o schemă de marketing prin această modalitate.

„Nu a fost marketing. Chiar ne-am certat. Acum se fac multe manevre de marketing, încât oamenii nu mai cred nimic. Chiar ne-am certat!”, a recunoscut Selly.

De asemenea, vloggerul a mărturisit că filmul său, Buzz House, este unul dintre cele mai de succes filme românești. Iată că un tânăr de doar 23 de ani a reușit să atingă o asemenea performanță.

„Cel mai mult îmi place ce fac la bază, anume să creez conținut pe YouTube. Restul se derivă. Îmi place cel mai mult, o fac de la 11 ani, mă simt legat de ea. Mai mult decât atât, se duce în zona de film, adică toată experiența asta din online, când o transmiți în film, e o satisfacție imensă. Pentru mine, faptul că am făcut acest film e wow. Este unul dintre cele mai mari filme românești!”, a continuat vloggerul.

Youtube video image

Te-ar putea interesa și: Selly e milionar! Tatăl vloggerului: „Sper totuși că își va stăpâni pornirile de a arunca cu banii așa”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel