Selly a dezvăluit cum a făcut primul milion de euro: „Am început să filmez absolut tot ce făceam prin casă”

Data publicării:
Selly, foto Instagram
Descriere foto: Selly, foto Instagram

Selly a făcut primul milion de euro la vârsta de 18 ani.

Andrei Șelaru, cunoscut sub numele de Selly, a devenit unul dintre cei mai bine plătiți vloggeri din România. Tânărul a făcut primul milion de euro la vârsta de 18 ani și, de atunci, nu s-a mai oprit. 


Vloggerul a dezvăluit, în cadrul podcastului realizat de Damian Drăghici, că banii pe care i-a câștigat din Youtube nu au venit peste noapte. Tânărul a luat primul contact cu lumea vloggingului în adolescență, după ce părinții i-au cumpărat o cameră video, iar el a început să filmeze tot ce făcea prin casă


„Totul a început implorându-mi părinții să îmi ia o cameră video, când eram foarte mic, pe la 6-7 ani. Nu știam încă de existența YouTube, însă ce vedeam eu la televizor cu absolut tot ce era media mi se părea atât de fascinant, mi se părea un complet alt univers. Nimeni din familia mea nu avea nicio legătură cu universul respectiv, mama e profesoara de matematică, tata este inginer silvic. Când mi-au cumpărat, în sfârșit, o cameră, camera de 500 de lei, am început să filmez absolut tot ce făceam prin casă. Așa a început totul, ulterior am aflat de YouTube, făceam meditații la engleză, prin clasa I, a II-a, iar în clasa a V-a am postat primele chestii pe internet. A fost fost foarte epatizată creșterea aceasta, nu s-a întâmplat deloc peste noapte”, a declarat Selly în podcastul lui Damian Drăghic.

În prezent, Selly are peste 3 milioane de urmăritori pe Youtube și spune că totul a durat foarte mult timp. Când s-a apucat prima dată să posteze pe YouTube nu era urmărit nici măcar de 100 de persoane. 


„Am făcut vreo 8-9 luni treaba asta fără să mă urmărească nici măcar 100 de oameni. Când am intrat in 2014 aveam vreo 10.000 de abonați, în 2017 aveam vreo 600, în 2018 am făcut un milion, în 2019 am făcut 2 milioane, iar acum am 3 milioane. Totul s-a întâmplat treptat. Cred ca am început să conștientizez cu anii că ce fac eu poate să genereze și bani și să fie un lucru de succes. Primii bani pe care i-am câștigat au fost 50 de dolari”, a mai spus vloggerul.

 

Selly s-a mutat într-un apartament de jumătate de milion de euro

Selly s-a apucat de vlogging când avea 10 ani. A urcat rapid în topurile preferințelor internăuților și astăzi face sute de mii de euro din online. 

„M-am apucat de foarte tânăr și când Youtube-ul er la foarte început la noi. Eu aveam 10 ani când m-am apucat.

Am prins foarte ușor care e mersul și ce trebuie să fac pe platforma ca să cresc. Am avut norocul de a fi când pe Youtube nu erau prea multe opțiuni de conținut. Mi-am asigurat o creștere etapizata, dar sigura. Din ziua unu am început să cresc. Asta în 2012, atunci m-am apucat, acum 9 ani”, a spus Selly la Teo Show. 


Până acum, tânărul stătea cu chirie într-un complex rezidențial din Pipera, unde plătea o chirie de 850 de euro. Se pare că pandemia i-a crescut cifrele din cont tânărului, care s-a decis să se mute într-un apartament de trei ori mai scump, lângă pădurea Băneasa. Casa în care locuiește celebrul vlogger costa 500 000 de euro, și deși își permitea să o cumpere, Selly a decis să o închirieze, la prețul de doar 2.350 de euro pe lună. Tânărul spune că motivul principal pentru care s-a mutat din vechea locuință este securitatea. Nu se simțea în siguranță. 

„Eram perfect mulțumit de vechiul apartamentul din Pipera, dar am avut niște probleme de securitate. Cineva mi-a furat numărul de înmatriculare, moment în care am zis că e un mic pericol și am zis să mă tirez de aici. Am zis să mă mut unde securitatea e la mama ei. Am zis că daca mă mut să fie ceva mai mișto, mai luxos. Aici plătim, cu loc de parcare și cu tot, 2.350 de euro pe luna. 
Eu sunt la o vârstă unde mi se schimba gusturile și nu am vrut să investesc bani și timp și peste câțiva ani să nu-mi mai placa. Daca aș fi cumpărat ceva similar, nu am văzut de ce să blochez 500 de mii euro și să nu-i investesc în altceva mai smart”, a declarat tânărul în emsiunea prezentată de Teo Trandafir, de la Kanal D. 

 

Câți bani câștigă Selly din YouTube


„Sunt mulțumit de veniturile pe care le am. E o mândrie pentru mine. Lumea are impresia, când spui averea unui om, că sunt banii pe care omul ăla îi are în cont. Când spui averea lui Jeff Bezos oamenii își imaginează că cele 150 de milioane îi are fizic, în conturile bancare. Acelea sunt activele. Nu e ca și cum poți ști acum câți bani ai exact.

Care e averea ta sau cât valorezi tu. Pot să spun cu siguranță că brandul pe care l-am construit și imaginea cu siguranță acestea valorează peste un milion de euro… mult peste un milion de euro. În rest, sume exacte de bani și lucruri de genul ăsta nu îmi stă în caracter să le discut, din contră, e un lucru de mulțumire”, a declarat vloggerul în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel