Selena Gomez, despre obstacolele de la începutul carierei: "Mulți au spus că nu sunt capabilă"

Data actualizării: | Data publicării:
Selena Gomez. Foto: Instagram
Descriere foto: Selena Gomez. Foto: Instagram

În calitate de invitat special pentru „Teen Vogue Summit” 2020, Selena Gomez a povestit despre cum aduce autenticitate în tot ceea ce creează.

Selena Gomez a fost vorbitor principal pentru „Teen Vogue Summit” 2020 și a mărturisit de ce este important să fim deschiși în ceea ce privește sănătatea mintală și cum a ajutat-o pe ea descoperirea de sine în carieră.

„Când eram mai tânără, am avut norocul să-mi găsesc pasiunea și, din acel moment, trebuia să merg înainte indiferent de ce se întâmplă. Și din această cauză, mulți oameni mi-au spus „Nu”, o mulțime de persoane au spus că nu sunt capabilă. Tot ce mi-am dorit a fost să fac lucruri de bună calitate. Vreau să mă asigur că lucrurile pe care le am, indiferent că este vorba despre afaceri, actorie sau muzică, este important pentru mine să fiu autentică și să mă conectez la ceva. În caz contrar, mi se pare un pic inutil. Este nevoie de multă muncă grea, dar recompensa este uimitoare”, a declarat Selene Gomez în cadrul evenimentului „Teen Vogue Summit” 2020.


Anul 2020 se pare că este anul ei, și asta pentru că Selena Gomez tocmai a fost nominalizată pe primul loc în topul „Hot 100” al celor de la Billboard cu piesa „Lose You to Love Me”. Artista și-a lansat anul acesta și propriul show de cooking, a regizat și un documentar pentru Netflix și a produs propria ei comedie romantică.


Selena Gomez și-a lansat propria linie de machiaj. Ea va dona 1% din totalul vânzărilor și intenționează să strângă 100 de milioane de dolari pentru a aduce servicii de sănătate mintală comunităților defavorizate în următorii 10 ani.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel