Secretul Iuliei Albu pentru un păr bogat și sănătos: „Mi-am pierdut aproape jumătate de păr din cauza unor probleme de sănătate”

Data actualizării: | Data publicării:
Iulia Albu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Iulia Albu, sursa foto Instagram

Tratamentul la care a apelat Iulia Albu pentru a avea părul bogat și strălucitor. 

Iulia Albu a dezvăluit că din cauza problemelor de sănătate, dar și din cauza stresului, părul ei a fost afectat. Aceasta a încercat multe tratamente de-a lungul timpului, dar și multe vitamine. Pentru creatoarea de modă au avut efect injecțiile făcute în sclap. 


„Cred că părul este punctul meu forte în acest moment, după foarte mulți ani în care știți că am avut probleme. Nu m-am axat doar pe medicație, ci am făcut și foarte multe injecții în scalp pentru regenerarea părului. Am avut și o dietă echilibrată și am făcut sport. Am ales să fac aceste Story-uri fără extensi, fără produse, doar cu părul spălat, așa cum este el. După cum v-am spus a fost o muncă foarte grea”, le-a spus Iulia Albu fanilor. 


Iulia Albu susține că aceste probleme au apărut din cauza stresului și din cauza unui proiect la care ea a lucrat foarte mult. Dar a găsit cheia pentru a avea din nou un păr bogat. 


Iulia Albu este atentă la alimentație și face mult sport. În plus, a fost nevoită să renunțe la gluten și lactoză pentru a avea parte de un păr bogat și sănătos. Acum se poate afișa fără extensii și fără prea mare ajutor din partea stiliștilor. 


„Eu mi-am pierdut aproape jumătate de păr din cauza unor probleme de sănătate pe care le-am avut și din cauza stresului și a unui proiect. Noi am mai avut discuția despre vitamine pentru păr și unghii, nu este suficient. Am încercat foarte multe vitamine, unele foarte bune, majoritatea sunt ok dacă ai o situație cum este cazul meu. Personal trebuie să renunț și la gluten, și la lactoză”, a mai adăugat vedeta. 

 

Citește și: Iulia Albu, declarații surprinzătoarea despre actualul partener: "După prima întâlnire am zis că nu vreau să-l mai văd"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel