Iulia Albu, declarații surprinzătoarea despre actualul partener: "După prima întâlnire am zis că nu vreau să-l mai văd"

Data publicării:
Iulia Albu, sursa instagram
Descriere foto: Iulia Albu, sursa instagram

Deși a fost mereu discretă în legătură cu viața personală, Iulia Albu a făcut acum câteva declarații surprinzătoare despre actualul partener.

Iulia Albu esta una dintre cele mai controversate vedete din România. Aceasta primește adesea critici din partea oamenilor din cauza observațiilor pe care le face la adresa altor vedete din România. Cu toate astea, Iulia Albu este o figură emblematică în lumea modei, iar succesul ei este unul incontestabil.

Când vine vorba despre viața personală, Iulia Albu este extrem de discretă. După divorțul de Mihai Albu, aceasta a preferat să țină departe de ochii curioșilor ce se întâmplă în viața ei.

Cu toate astea, recent Iulia Albu a făcut câteva dezvăluiri legate de noul său partener. Potrivit acesteia, bărbatul de lângă ea o face extrem de fericită și speră să trăiască alături de el toată viața.

„Suntem de foarte mult timp împreună și, cu siguranță, este omul lângă care mă văd pentru restul vieții mele. Am lângă mine un om care mă susține 100% și care știe să-mi spună și când greșesc și pe care-l ascult. Și care știe să mă și laude atunci când este cazul.

Cel mai important este să ai lângă tine o persoană care să-ți poată spune că greșești într-un fel în care să nu te simți rănită sau să simți că nu ești ceea ce trebuie”, a spus Iulia Albu la o emisiune online.

 

Iulia Albu a mărturisit că, deși nu a fost arasă de el la prima vedere, cu timpul, bărbatul de lângă ea a știut cum să o cucerească.

„A fost cel mai de succes blind date din istorie. Nu știam absolut nimic unul despre celălalt. El nu mai venise de foarte mult timp în România, nu știa cine sunt. Nu știa de găină … Iar eu nu știam nimic despre el. O prietenă comună ne-a făcut lipeala. Mi-a sus că ieșim la masă și la masă a apărut Mike”, a povestit vedeta.

„După prima întâlnire eu am spus că nu vreau să-l mai văd niciodată pe acest om. A fost așa un sentiment puternic de revoltă. Era foarte arogant. După o lună m-a sunat și mi-a spus să ne întâlnim și de atunci nu ne-am mai despărțit”, a mai spus Iulia Albu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel