Secretul ÎNTUNECAT al fiecărui semn din zodiac. Nu vor recunoaşte niciodată ASTA!

Data publicării:
Unsplash.com/ autor Kristina Flour
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Kristina Flour

Cu toţii avem un mic secret pe care nu vrem să îl dezvăluim niciodată sau doar unor persoane care demonstrează că sunt de încredere. Poate unele persoane îţi ascund anumite trăsături, comportamente sau poartă o mască socială. Iată ce secret păzeşte fiecare semn zodiacal, potrivit timesofindia.com. Poţi să citeşti şi despre ascendentul tău şi nu uita, acestea sunt descrieri generale. Fiecare persoană are o hartă natală diferită.

Berbec

Fie că vor recunoaşte sau nu vreodată, aceşti nativi focoşi tind mereu spre victorie, uneori cu orice preţ şi nu se sfiesc să recurgă la câte un şiretlic pentru asta. Nu o fac cu rea intenţie, ci pur şi simplu nu se pot abţine. Dar dacă învaţă să controleze acest impuls, este super.

Taur

S-ar putea să pară mândri şi încrezători, dar în sinea lor sunt nesiguri. Dar dacă cineva le câştigă inima şi încrederea, nu se sfiesc să îşi arate vulnerabilitățile.

Gemeni

Gemenii au reputaţia de persoane superficiale, schimbătoare şi care pot rupe o relaţie din motive care nu par importante, deşi pentru aceşti nativi sunt cât se poate de legitime. Această abordare nu o au doar în relaţii romantice, ci şi în prietenii sau relaţii profesionale. Sunt mereu precauţi şi se cenzurează aproape tot timpul. Motivul? Nu vor să ştie nimeni care sunt punctele lor slabe.

Rac

Racilor nu prea le place cu adevărat de prietenii lor sau de alte persoane apropiate şi nu pentru că nu sunt oameni buni, dar în sinea lor se simt superiori tuturor. Bineînţeles, asta nu înseamnă  că îşi vor abandona prietenii. Un alt mic secret pe care îl ascund Racii în carapacea lor este faptul să se simt mereu vulnerabili, motiv pentru care ridică ziduri puternice pentru a se proteja, mai ales pentru a-şi proteja imaginea.

Leu

Niciun nativ Leu nu va recunoaşte vreodată, dar gelozia şi invidia sunt punctele sale slabe. Poate se vor strădui să ascundă acest lucru cât de bine pot sau nu, dar tendinţa de a dori mereu ce are celălalt sau de a primi toată atenţia de la partener, familie sau în carieră îi consumă mult.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel