Secretul căsniciei dintre Aylin Cadîr și soțul ei: „Nu ne culcăm pe o ureche, avem grijă să fim prezentabili unul în fața celuilalt”/ EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Aylin Cadir ne-a vorbit, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, despre „rețeta” pe care se bazează căsnicia sa. 

Aylin Cadîr și-a cunoscut actualul soț încă din adolescență, când visele abia încep să prindă contur și când totul pare prea departe pentru a fi real. Totuși, cei doi au trecut testul timpului, iar astăzi se pot mândri cu o căsnicie de 12 ani și o relație de aproximativ 20 de ani. Au împreună doi copii minunați și, fără îndoială, au descoperit „rețeta” succesului, când vine vorba de o căsnicie fericită. Aylin Cadîr a fost invitată în cadrul emisiunii „Oracolul vedetelor”, de pe DC News și Spectacola, unde a dezvăluit care sunt principiile de bază pe care se axează povestea lor de dragoste.

„Chiar azi mai vorbeam cu o mămică care îmi spunea că e cu soțul ei de la 16 ani. E fain să crești lângă un om. Sunt mai multe secrete. În principiu, la noi este el extrem de înțelegător, calm, generos și bun. El este avocat pe drepturi de autor și proprietate intelectuală, deci într-un fel e în domeniu, industria muzicală îl cunoaște foarte bine.

Este un om foarte bun, de asta am rezistat, datorită lui. Eu pot fi impulsivă și după îmi pare rău, dar el știe asta. Am învățat în ani să-mi cer și iertare.”, a declarat Aylin Cadîr, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor. 

Te-ar putea interesa și: Aylin Cadîr nu se machiază niciodată: „Nu am nevoie, îmi place mai mult cum arată pielea mea fără”. Cum se menține în formă

 

„Ăsta e alt secret”

Mai mult, Aylin spune că certurile dintre ea și soțul ei sunt destul de puține, iar momentele petrecute în doi nu lipsesc nici în ziua de astăzi, fiind extrem de importante, spune ea. 

„Ne certăm destul de puțin, avem aceleași principii, credem în aceleași lucruri. O relație lungă e ca un job, nu se întâmplă după noapte și nu ne culcăm pe o ureche, avem grijă să fim prezentabili unul în fața celuilalt, avem grijă să spunem „te rog” și „mulțumesc”, înainte nu făceam asta și tot el e cel care mi-a atras atenția. Trebuie să fii atent și respectuos, chiar dacă nu-ți vine asta, că te obișnuiești cu el acolo.

Avem timp și pentru noi în fiecare seară, ori acasă, ori ieșim. Ăsta e un alt secret. E important să nu te saturi de celălalt, să-ți placă de omul de lângă tine, să mergeți împreună la diferite evenimente. Facem multe chestii împreună, dar în același timp și separat. Eu ies cu prieteni, colegi, e foarte important să te simți liber, ăsta e alt secret.”, a continuat actrița. 

Pe aceeași temă: „Spun asta cu rușine”. Cum își educă Aylin Cadîr copiii: „Este greu să îi cresc așa cum am fost eu crescută”

 

Își fac mereu timp și pentru copiii

Chiar dacă nu uită de momentele petrecute în cuplu, Aylin spune că, în aceeași măsură, ce doi își fac mereu timp și pentru a petrece momente unice cu cei doi copii, care nu au simțit niciodată lipsa părinților lor. 

„E foarte important să-ți petreci timp și cu copii, să-i crești tu. Eu o am pe soacra mea aproape și e de mare ajutor, și noi doi pe rând, în funcție de program. De asta și copiii cresc frumos, de asta sunt atât de lipiți de noi, îi luăm cu noi pe unde putem. Eu pe la teatru nu îi iau, pentru că nu pot fi atentă la repetiții, ei le plictisesc, încep să alerge și nu prea îi iau cu mine. La spectacole vin cu soțul, îi iau deci cu mine doar unde se poate. Când îi iau cu mine la teatru, la ei este un eveniment. 

I-am dus la niște cursuri de actorie când erau mici, dar încă nu au o pasiune pentru asta. Îi văd, în schimb, foarte muzicali. Cântă, ascultă muzică faină, am început să descopăr eu prin ei anumite trupe.”, ne-a mai dezvăluit Aylin Cadîr. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel