Secretul buzelor mari, cu volum. Cum le obții. Dr. Daniela Diveică: „Pentru a menține forma naturală și pentru o armonie...”

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Dr. Daniela Diveică a explicat la ce proceduri trebuie să apelăm, pentru a scăpa de riduri și pentru a avea buze cu volum.

Dr. Daniela Diveică, medic primar în chirurgie plastică și estetică, a fost invitată în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, realizată de Georgiana Ioniță, unde a vorbit despre beneficiile pe care acidul hialuronic îl poate avea asupra tenului. Este important să apelăm la aceste proceduri noninvazive din timp, de la primele semne, astfel încât să nu ajungem mai târziu cu riduri prea pronunțate pentru a mai fi șterse cu ajutorul acestor metode simple. 

„Odată cu trecerea timpului, toate volumele de la nivelul feței tind să coboare. Dacă între 20-30 de ani, forma feței este cea a unui triunghi cu vârful în jos și cu baza în sus, odată cu trecerea timpului, triunghiul se inversează, dar acidul hialuronic poate fi o soluție, pentru a amâna o operație chirurgicală mai amănunțită. Pus în anumite zone cheie ale feței, are capacitatea de a ridica fața și a susține toate ligamentele feței. La buze, ajută la hidratare și volum.”, a declarat Dr. Daniela Diveică în cadrul emisiunii Pastila de frumusețe.

Totuși, primul pas pe care trebuie să-l facem, atunci când vrem să scăpăm de liniile fine de pe ten, este să apelăm la botox. Urmează după și celelalte proceduri. 

„Botoxul este primul pas ce trebuie făcut, pentru că relaxează musculatura. Dacă am făcut acest pas și vedem că mai avem niște riduri care sunt adânci, atunci putem interveni cu ajutorul acidului hialuronic și să umplem acel rid, să ajungem la același nivel.”, a mai spus specialista. 

Te-ar putea interesa și: Ce este botoxul și când apelăm la el: „Nu se mai formează riduri noi. Putem spune că am oprit timpul în loc”

Liftingul facial, ultima intervenție la care trebuie să apelăm

În cele din urmă, dacă ridurile sunt mult prea pronunțate, trebuie să apelăm la o procedură chirurgicală, adică la liftingul facial. 

„Liftingul facial este cam ultima etapă la care recurgem, atunci când toate celelalte nu mai sunt suficiente. Liftingul corect efectuat nu se vede. Vedem că arătăm mai bine, dar fără să-ți dai seama ce s-a făcut acolo, se vede doar o întinerire a tenului. Are însă o recuperare mai mare de timp, decât o are acidul sau celelalte proceduri, pentru că este o procedură chirurgicală mai extinsă. Fața va fi umflată timp de 2-3 săptămâni. Rezultatele sutn spectaculoase. La nivelul feței, poate fi considerată una dintre cele mai delicate intervenții. Fața este diferită de corp.”, a continuat Dr. Daniela Diveică în cadrul emisiunii Pastila de frumusețe.

Citește și: Miturile despre dinți de care trebuie să uiți chiar acum. Zahărul produce cariile sau dinții de lapte nu trebuie tratați

Cum obținem buze pline, cu volum

De asemenea, specialista a dezvăluit și cum obținem efectul de buze pline, cu un volum extrem de natural, care a acaparat astăzi toate trendurile. Toate femeile își doresc să ajungă la acest rezultat, iar Dr. Daniela Diveică ne spune cum este posibil.

„Efectul de voluminizare la nivelul buzelor ține, în primul rând, de cantitatea pe care o injectăm. Mie îmi plac rezultatele naturale și zona buzelor, fiind o zonă extrem de mobilă, este recomandat să începem cu cantități mici și să le creștem treptat, pentru a obține niște buze pline, cu un efect natural, ca să nu fie prea suprainjectate. Acidul se integrează în interiorul buzelor, tocmai de asta recomand injectări de cantități mici și dese, pentru a menține forma naturală, să avem o armonie.”, a mai dezvăluit ea. 

Urmărește întreaga emisiune: 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel