Secretele Zodiilor: „N-or să recunoască nici în ruptul capului”

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

De ce aleg Zodiile să acționeze într-un anumit fel? Ce anume le motivează? Care este, de fapt, secretul fiecărui semn zodiacal?


Nu uita că acestea sunt niște caracteristici generale, făcute pe baza unor trăsături ale zodiei (poziției Soarelui în astrogramă). O persoană nu poate fi judecată doar după zodie, ci fiecare are un model unic al hărții sale natale.

Poate unele persoane îţi ascund anumite trăsături, comportamente sau poartă o mască socială. Iată ce secret păzeşte fiecare semn zodiacal, ascuns în energia acestuia. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Fie că vor recunoaşte sau nu vreodată, aceşti nativi focoşi tind mereu spre victorie, uneori cu orice preţ şi nu se sfiesc să recurgă la câte un şiretlic pentru asta. Nu o fac cu rea intenţie, ci pur şi simplu nu se pot abţine. Ar fi bine să își controleze acest impuls și să îl folosească în mod constructiv. 

Taur/ Ascendent în Taur

S-ar putea să pară mândri şi încrezători. Dacă întâlnești pe cineva cu marcaj de Taur vei putea crede că stăpânește lumea, dar în sinea lui e plin de neîncredere și se teme de abandon. Dacă cineva le câştigă inima şi încrederea Taurilor, abia atunci își vor arăta din vulnerabilități. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Gemenii au reputaţia de persoane superficiale, schimbătoare şi care pot rupe o relaţie din motive care nu par importante, deşi pentru aceşti nativi sunt cât se poate de legitime. Această abordare nu o au doar în relaţii romantice, ci şi în prietenii sau relaţii profesionale. Sunt mereu precauţi şi se cenzurează aproape tot timpul. Secretul lor este că fac tot ce ține de ei să își ascundă punctele slabe.

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel