Grig Chiroiu, amintiri din perioada în care lucra la „Chestiunea Zilei” cu Florin Călinescu: „Am fost primii care au făcut satiră politică adevărată în România”/EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Întâlnire cu Arta: Grig Chiroiu ne dezvăluie „Secretele Președintelui”
EXCLUSIV
Descriere foto: Întâlnire cu Arta: Grig Chiroiu ne dezvăluie „Secretele Președintelui”

Grig Chiroiu, actor și producător, faimos pentru cel mai longeviv serial de comedie din lume „Trăsniții”, a povestit în exclusivitate în emisiunea „Întânire cu arta”, realizată de Georgiana Ioniță-Toader, la Spectacola și DC News, cateva amintiri din primii ani ai televiziunii alături de Florin Călinescu, dar și un sfat pentru întărirea imunității folosind umorul.

Grig Chiroiu a absolvit "Facultatea de Comunicare și Relații Publice" și și-a început activitatea artistică în emisiunea "Chestiunea zilei", de la PRO TV, alături de Florin Călinescu, dar și de alți actori cu care mai colaborează chiar și astăzi.

 

A realizat și serialul  "Pitici si tatici”, unde a avut ocazia sa joace alături de cei doi copii ai sai, Clara Adina si Mihnea Grig. A urmat apoi producția de televiziune "Tilică, steluta de cinema", însă, de departe, cel mai important rol al său este acela din  serialul "Trasniți in NATO", l-a ridicat la rangul de caporal.

 

De asemenea, serialul "Trasniți in NATO" a priit și o recunoaștere internațională: A intrat în Cartea Recordurilor ca fiind cel mai longeviv serial de comedie difuzat la TV.

„Umorul activează foarte bine sistemul imunitar” 

E nevoie de un pic de umor, salveaza umorul orice situație oricât de dramatică ar fi?, a întrebat gazda emisiunii, Georgiana Ioniță-Toader.

„În principiu da, (...) se spune ca umorul este cel mai bun panaceu, adică, dacă râzi ți se activează foarte bine sistemul imunitar și este foarte ieftin, dar în același timp, dacă faci cum am făcut noi la începuturi cu satiră politică sau o ironie în parte asta cu umor, important este ca interlocutorul sau cel căruia i se adresează să o și simtă. Acum, în ultimul timp...Țin minte când eram la începuturi, când eram la PRO TV, făceam Chestiunea Zilei cu Florin Călinescu, la fel, am fost primii care au făcut satiră politică adevarată în România, după care, sigur că da, acum face toată lumea, dar noi ne-am dus pe zona de serial, în povestea noastră. Chiar multă lume îmi spunea „Haideți domnu` Grig, de ce nu candidați ca să fiți și președintele României în realitate?”, și zic „Deocamdată poate nu e momentul, dar, dacă vreți, puteți veni în România asta din povestea pe care am creat-o”, a transmis Grig Chiroiu

Grig Chiroiu, actor, producător...și proprietar de pensiune: „Am făcut lucruri bine făcute”

Dar, pe de altă parte, nu te temi că așa cum ai râs de alții sau ai făcut glumițe acum 20 de ani, o să ajungi și tu în această ipostază?, a punctat gazda emisunii, Georgiana Ioniță-Toader.

„După 20 de ani să știi că poate s-ar putea să fie o consecință firească...acum știi cum se zice, depinde cum vrea Cel de sus, respective Dumnezeu, (...) Depinde de soartă, poate să fie și așa, dar, în acelați timp, eu am un avantaj, și anume că de-a lungul timpului am făcut lucrul ăsta, eu am făcut lucruri pe care, împreună cu echipa bineînțeles, că întotdeauna e bine să ai o echipă, le-am făcut de la zero, și-n televiziune, și-n turism, dar, zic eu, bine făcute. Eu zic că am o experiență care (...) mă face împăcat cu mine însumi și poate chiar ar fi necesar, dacă s-ar întâmpla scenariul dat de tine”, a afirmat Grig Chiroiu.

Puteți urmări emisiunea integral aici:

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel